Wednesday, January 11, 2012

Dulu Ber 2, Kini Ber 3

hari ni dapat 'supervisor'.sebelum ni hanya aku dan bos je(my bos female).
nak kemana?buat apa?report kat bos terus je.tapi hari dapat supervisor pun female gak..hehe..jadilah kami ber3 'tripet female' dalam unit ini.

harap-harap aku dan supervisor itu dapat bekerjasama.oh!banyak benda baru kena belajar..lapang dada,buka telinga dan buka minda juga..YaAllah terangkan hatiku untuk belajar benda baru.

nampak gaya..takleh la nak posting 3 entri dalam satu hari..hahahahha
motif bagitau?kalau tak apdet tu paham-paham la aku tengah BZ LIKE BEE :)

4 comments:

Pok Amai-Amai said...

Hahahahaha!

Caiyok beb!

Kakzakie said...

Tiga serangkai.... mesti semakin banyak idea...

Aidah said...

Akak kat rumah ni sejak suami start keje balik adalah boss merangkap kuli sekaligus drebar company. Hahaha. Duduk rumah pun setakat 1 n3 je tiap hari itupun kalau sempat.

Irfa said...

FARA..
apa yg ko gelak?sbb aku dapat supervisor atau sbb aku mungkin akan sibuk pasni?

KAK ZAKIE..
saya ni golongan marhaen je yg menurut perintah.idea saya belum tentu di ambil kira ;)

KAK AIDAH..
sy kat umah lagi la non ado en3