Friday, January 20, 2012

Pagi Ini............

PAGI NI..
jam 6.30 pagi pengasuh ke2 Hajar sms cuti kecemasan sedara meninggal..aku pening kepala mana nak hantar dia.terus bincang ngan cik abe,aku gi keje pagi dan ambik cuti setengah hari(sib baik juga cik abe keje shift petang hari ni).

PAGI NI..
hujan..semua orang lambat..onthe way ke opis jalan jem..ada air sudah melimpah naik ke jalan raya.apa2pun tepat 8.30 aku sampai opis.just on time

PAGI NI..
masuk opis pc buat hal..gelap gelita.puas godek dah boleh bukak tapi line internet takleh masuk..emel xleh bukak..kepala aku pening

PAGI NI..
kerana banyak hal yang berlaku tiba2 kepala aku pening.bukan pening biasa tapi tahap pandang depan semua benda berpusing.dada berdegup kencang.tak boleh jadi ni.terus ke klinik..doktor kata aku stress w,pun tekanan darah aku okey dan normal.tapi doktor bagi aku cuti sakit untuk rehat hari.

moral of de story:

-lelaki yang dapat mengawal marahnya adalah LELAKI PALING COOL

dan

-aku MC..

selamat bercuti korang.babai

14 comments:

pB said...

Selamat cuti sehari

Irfa said...

KakPb..
sehari + (4 hari)sabtu,ahad,isnin dan selasa.hehe

Lady Windsor said...

cuti?? best oo!! selamat bercuti juga..

Pok Amai-Amai said...

Ok. Aku dpt detect laki aku mmg dpt kawal mrhnya tp die kuat membebel. Cool tak? Hahahaha...

Selamat bercuti beb. Moga2 kepala ko cpt beknya...

=D

*SiRibenMerah said...

get well soon...
happy holiday

Aidah said...

Rehatlah Irfa. Akak pun selalu kena mcm tu tapi bila check bp normal. Mmg betullah tu, stress. Dan ubatnya rehat je lah. Yeeeeeayy!

Kakcik Seroja said...

Selamat bercuti Irfa dan selamat berhujung minggu juga. :)

rumah kuning said...

kita pun cutiiii. yeayyyyy....

Yellow said...

babai!

lienda said...

amboiii kemain kou irfa,baby sitter el,kou pening lalu mc,wa caya laaaa beb.....

Zareda Norman said...

Happy holiday.. Hilangkan segala yg penin penin ok

Balqis Nazid said...

he..he.. keadaan keliling pun boleh buat kita peningkan....

Ibu Khalish n Ilhan said...

Oklah tu dpt mc at least boleh rest lama sikit. moga akak tak pening2 lagi. kalau pening gunalah minyak cap kapak. :)

Irfa said...

TQ untuk semua yang komen..
dah baik pun..rasanya ada simptom darah rendah tu pasal cepat pening