Wednesday, February 15, 2012

Google Translate Happyirfa

sebelum tulis lebih lanjut aku nak gelak dulu..sejak celik it sikit ni aku tak penah pun try Google Translate.hari ni mencipta sejarah...



ha ha ha ha ha..
kelakar siot.
adui..sakit perut..lintang pukang dan bercampur aduk bahasanya :)



haa.......yang ni langsung aku tak paham

sorilah..entri merapu.kepala pusing malam tadi tido lewat,lipat baju sambil layan tv (padan muka sendiri)

4 comments:

Mama Ema said...

alamk, tak faham ni

fieda said...

hehehe..mcm2 irfa ni..:)

Irfa said...

MAMA EMA..
apa yang tak faham?tadi sy google nama blog saya Happyirfa dan keluarlah senarai blog tu.so saya tekan 'TRANSLATE THIS PAGE'klik kat situ dia suh pilih dari bahasa melayu samada nak ditranslate kepada bahasa apa.cina omputeh..
jepun korea sume ada.

paham tak?saya pun bukan celik sgt psl it ni..redah je

Irfa said...

FIEDA..
macam dah takde keje sgt kan?pdhal keje melambak..tapi buat2 tak nampak..biasa ni :)