Wednesday, February 1, 2012

Waiter..BroadBand Satu,Please



kalau boleh order,sekarang jugak aku nak order broadband satu..huhu

msge untuk seseorang:
kami semua okey-okey je..semoga selamat kembali
(i know u read this)

9 comments:

lupekanje said...

Broadband skrg da jadi mcm keperluan...

Irfa said...

ACIK..
bukan selalu diperlukan tapi bila di perlukan aduhai..rasa dan-dan tu nak gi beli.huhu

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Gi beli je !

kakcik said...

Tiada talian internet adalah seperti kekurangan oksigen! :)

aNIe said...

Irfa...akak nak tumpang order satu boleh...hehehe

Nida said...

betul tu.. tak selalu digunakan, tapi kena ada ...:)

Anaa said...

order jer.. tapi make sure order kat kounter yang betul ..

Irfa said...

UNCLE LF..
masa nak guna sgt tu rasa mmg nak beli je..skrg rasa macam x perlu sgt dah.hehe

KAKCIK..
kat opis kalau xleh buka intenet mmg mati kutu la.sbb sambil wat keje smbil merayau :)
kat umah okey je..kalau ada broadband pun nak cucuk kat mana pulak

Irfa said...

KAK ANIE..
boleh je..yg kurang manis kan?hehe

NIDA..
mmg pun.tak perlu sgt tp sesekali mmg perluuuuu..huhu

ANAA..
dah pegi kaunter semalam.tapi tutup pulak.takde rezki dia.hehe