Wednesday, April 25, 2012

Maaf ,Tumpang Lalu Je...

masa banyak terluang :) singgah jalan-jalan kat blog kengkawan.ada juga blog baru yang pertama kali baca..dah baca teringin nak komen.dah taip komen punya panjang baru perasan ada ni..



tetiba takde mood nak komen.huhu.siapa yang harus dipersalahkan?sila salahkan kotak komen itu.boleh?

aku pun baru je tukar kotak komen kepada jenis yang boleh reply terus tu..(baru pandai sebenarnya).aku pilih jenis yang kena approve dulu baru publish komen bukan kerana risau ada komen pedas.tapi aku tak nak terlepas untuk baca komen yang ditinggalkan pada entri yang lama-lama.

nak tanya..blog aku ni mesra pengomen atau tak?tak suka bagitau yer.....

20 comments:

~ yus ~ said...

memang mood nak komen terus padam bila ada word verification ni kan. Akak pun sama.

Cik Ina Do Do Cheng said...

mereka dan keluarga mereka : ) sama plak ko punya tak de mood ngan cik ina.

ko mesra.

Rai said...

aku ok je..untuk elak dari ada komen yang terlepas pandang aku suruh blogspot notify kat email bila ada komen masuk..so bila ada komen aku dapat email..sbb aku malas nak approve2 ni.. haha..

so far komen spam tak dapat masuk..so oklah..

Irfa said...

mungkin juga tuan punya blog tak tahu yg blog dia ada verification code tu..dan mungkin juga dia tahu tapi tak tahu camner nak buang.hehe
tapi kalau blog yg saya suka redha je la..komen juga dan usaha masukkan verification code tu

Irfa said...

dah nak balik ni duk tingat umah jelah..mood dah kelaut

mesra?bagus :)

Irfa said...

oh gitu ker?tak tahu ni..kena belajar lagi la nampak gayanya

Lady Windsor said...

Saya tak kisah, kalau nak komen saya tinggalkan komen, kalu malas saya blah..tapi kadang2 nak cepat, bila ada word verification ni hangen gak...hehe..

Norzie hany said...

Tgk pada mood,kalau rajin taip juga word verification tu.kalu malas blah terus.Salam kenal...sis follow sini ye.

Irfa said...

itulah..ikut mood,tapi selalunya kalau tajuk menarik komen jugak.

Irfa said...

hai norzie ;)
tq sudi singgah sini
betul tu..kdg2 mood mempengaruhi perlakuan kita

~Sweet Honesty~ said...

mmg xde mud skali nmpak kotak tuh..dah la mata ne rabun..nak mengecam 1 hal..kalo sye kan,bek pakai pop-pu komen tu..lagi mesreeee(^_^)

mummY daniSha said...

hahahaa...baru nak tulis n3 pasal ni hehee...sebab seyes..kdg2 x jadik komen sebab 2,3 kali masuk verification tp tetap fail!haha....nampak sgt rabun =p

ainnoraini said...

Tengok keadaan la...kalau rajin taip la jugak arahanya tu,ada jugak bila salah disuruhnya buat semula..salah lagi jwp nya mmg gudby ler...

Nida said...

Nida cadangkan buat pop out komen.. lagi mudah dan jimat masa.

Anaa said...

Irfa, kotak komen blog akak pun macam irfa gakk.. dari dulu tak pernah tukar.. tapi akak tak tapis... sebab selalunya kalau orang komen akan terus ke kotak email akak,..

Irfa said...

bila datang time rabun tu terus tekan X atas belah kanan tu
pop up mesra pengomen,yg ni mesra tukang jawab komen

Irfa said...

takpe,,selera kita tak sama tak bermakna kita tak serasi
(ada kaitan ke ngan komen ni?'lariiiiiii

Irfa said...

takpe..pakai dulu yg ni
bosan nanti tukar balik

Irfa said...

kalau blog yg selalu kita singgah dan dah kenal rapat rasa cam bersalah je tak komen.

Irfa said...

kdg2 dapat yg senang..kadang2 dapat yg susah
dapat yg susah terus hilang mood