Thursday, April 26, 2012

Upgrade Now Kalau Tak Kena Remove.Kena Jugak Ker?



nampak ada 2 blog kan?yang satu lagi tu citer lama..malas nak semakkan blog,so aku dah simpan blog lama itu..

Memula sekali nak bagitau...............AKU SAYANG BLOG NI.
lama tau aku tulis (macam dah 10 tahun.hahaha)

eh!7 tahun pun lama tau..kalau sekolah dah darjah 1.
yelah..blog ni lahir sama tahun ngan si hero aku tu.kan ke nama dia dan blog ni nampak seiras sangat.hehe

kalau aku tak upgrade apa jadi?
buang terus ke?
korang dah upgrade ke belum?
cepat jawab........

13 comments:

~ yus ~ said...

akak dah upgrade tadi Irfa. Mula2 pening juga cari button apa semua, tp oklah, dalam masa beberapa jam ni, dah familiar dah. ...:)

pB said...

nak tak nak
kena upgrade jugak

lieynanilaz said...

dia akan upgrade sendiri....bersedia.

Irfa said...

ok..benda baru mmg la,susah mula2 lama-lama okeyla

Irfa said...

tunggulah..jgn ilang terus dah la ;)

Irfa said...

oh..just wait n see

Arena said...

Sis,
Wah kan main dah pakai threaded comments yek. Senang nak jawab komen. Aku pon suka gaks. Aku punya memang dia upgrade sendiri jek. Terkial-kial gak memula tu, blur sekejap. Takpe takde mender yang hilang. CUma bila kita nak edit dan letak posting baru cam pening2 sikit. After a while boleh get use to it dah.

~Sweet Honesty~ said...

tamo upgrade..interfce baru tu bole pitam dibuatnya..(^_^)

hernyhafiz ^_^ said...

saya ni lagi lah merangkak. baru 2 bulan blogging... huhuhu..

Lady Windsor said...

Saya suka lagi yang old fesyen punya. Tapi hari tu gatal tangan pi klik upgrade....hwarghhh tensen la manage yg baru after upgrade...pening lalat jap tak biasa...tapi bila dah biasa, ok je. Kita lazim nak yg dah biasa kita guna. Sama gak macam hp. Bila beli hp baru, banyak button yg kita tak tahu apa fungsi kan...upgrade je Irfa...:)

Irfa said...

tu ari dah tukar pastu tukar balik old fesyen punya sbb nampak pening sikit..kalau dah terpaksa tukar kenalah belajar jugak.betullah,,kalau saya pulak tak pandai pakai hp lain.Nokia jugak jadi pilihan ;)

Irfa said...

takpe..slow-slow ;)

Irfa said...

nanti dia auto tukar katanya ;)