Thursday, May 31, 2012

Bukan Oversea Tapi Over The River :)

Khamis dan Jumaat kami disini :)

20 comments:

~Sweet Honesty~ said...

wahh..seronokkkkk.. nk ikottt..hihi

Pok Amai-Amai said...

Hoh! Jln Langkawi ke beb?

Rai said...

happy la kakak...lama aku tak pi sana.. pegi kedah tapi tak singgah pon! :(

lieynanilaz said...

ala...saya balik kampung..kalu idak boleh geder kat mana-mana.

~ yus ~ said...

seronok jenjalan langkawi ya irfa..:)

nonie said...

Last pi 2 thn lepas... Bila nak pi lagi ntah...

Aidah said...

Selamat bercuti ya. Kacang pistachio yang jual kat Haji Ismail Group sedap, Irfa. Dan paling best, murah.

Nida said...

Belum berkesempatan lagi ke Langkawi.. Insya Allah akan menyusul

Liza Razak said...

bestnye boleh pegi langkawi..holiday ke?

m.u.l.a.n said...

nak nya pi langkawi.. lama sunggoh tak ke sana...

Irfa said...

LIZA RAZAK..
holiday lah katanya
bawak anak-anak cuti sekolah ni :)

Irfa said...

MULAN..
selalu kita fikir nak pegi jauh dulu ..so yang dekat kendian pun boleh pegi.tapi sudahnya..yg jauh dah pegi,dekat tak jugak sampai2..hehe

langkawi masih macam tu jugak w,pun dah 5 tahun tak kesana.tapi suka pusing2 pulau :)

Irfa said...

NIDA..
bila2 pun boleh :)

Irfa said...

KAK AIDAH..
kat Haji Ismail Group beli cokolat je..
dah balik sini baru perasan saya lupa pegi Idaman Suri
huhu

Irfa said...

NONIE..
2 tahun baru lagi
saya dah 5 tahun tak kesana ;)

Irfa said...

KAK YUS..
seronok..sbb anak2 seronok :)

Irfa said...

LIENANILAZ..
plan last minute :)

Irfa said...

RAI..
anak2 mmg happy.xceli diorang kalau ada swimming pool mana-mana pun okey je

Irfa said...

FARA.......
ye,akhirnya :)

Irfa said...

SWEET HONESTY...
next trip ye :)