Tuesday, May 29, 2012

Si Blur..Pegi Main Jauh-Jauh



aku try cari gambar 'blur' ni je yang keluar.
gambar penyeri cerita katanya ;)


aku tak tahulah..aku paling MENYAMPAH TAHAP MAHARAJA ZORGON bila bercakap dengan orang blur.paham tak maksud aku orang blur ni macam mana?

jenis yang kita bercakap tak bagi perhatian.pastu tanya dan tanya lagi benda yang sama.eeeeeeeee geram aku.nak bercerita pun takde mood.kalau rasa otak tak boleh beri perhatian jangan ajak aku sembang.ini tidak..orang bercerita ko nak bercerita.pastu fakta dan auta tak boleh nak beza.nampak sangat tak bagi perhatian dengan apa orang cakap dan sekadar borak berbasa basi..cam tak ikhlas pun ada.

dahlah asik ulang soklan yang sama,tak penat ker?okey..aku penat nak minum air jap,nak gi toilet,nak gi solat asar..kejap lagi nak balik..bestnya duk umah

8 comments:

Rai said...

setuju! bestnya dok rumah..aku stress tahap gaban hari ni..arghhh!!

m.u.l.a.n said...

pening jgk ada org camtu kan..

m.u.l.a.n said...

komen tadi keluar ke tak ni..???

Yellow said...

tapi kan irfa, semua org ckp aku blurrrrr.... sian aku ko soh main jauh2... tapi aku tak suke pulak tanya org bebyk soklan, aku diam je la... buat2 paham...

al-lavendari said...

orang macam ni memang ada .. tapi nasib baik tak ramai. memang merimaskan. kita dah bagitahu atau jawab, tapi dia tanya benda itu juga .. grrrrr.

Lady Windsor said...

mwahahaha irfaaa..bagaimanakah maharaja zorgon itu...saya 'blur' untuk membayangkan rupa si zorgon itewww...hahaha...funny tau! err saya pun bengang kalau deal dgn orang blur..kena ulang dan ulang..tapi kalau saya blur..tak pe! kikiki..

kakcik said...

Suami kakcik tu kadang2 blur juga...

NenetPenne (NP) said...

eh kat office i adalah..ingat tak minah yang i penah cakp kat blog i tu..
i pekik tanya siapa ada kopi, boleh dia tanya i, i buat air apa..
geram jer...

orang yang tak peka pada keadaan sekeliling dan tak ada common sense pun i geram jugak

contoh...wahh siap contoh..kalau kat tv astro kan, kalau kita tengok hbo ke apa ke, mesti dia ada tulis kat atas kanan korner tajuk movie tu..tapi boleh datang2 je tanya, movie apa nih? eee sakit hati aku...

pastu bila tengok citer, walhal dah tahu orang tu tengah mengamuk, tapi boleh tanya, eh kenapa orang tu mengamuk...laaaaa laaaaa