Tuesday, July 3, 2012

Dulu Huruf Je,Sekarang Abjad dan Nombor Sekali



aku penah tulis pasal ni..dan kali ni aku tulis lagi(tak jemu2 kan)

Dulu..kalau kuar kotak ni hanya perlu celikkan biji mata untuk kenal pasti huruf apa yang perlu ditaip kembali.dahlah huruf tu bersambung-sambung.

tapi Sekarang aku perasan dah ada gabungan Huruf dan Nombor.

dulu aku gigih taip sebab nak komen..sekarang bila tambah pulak nombor tu ..terus NO KOMEN

23 comments:

Angah said...

sama ngan aku..terus ilang napsu..

Rai said...

ehehehe..lama dah aku tak jumpa blog letak camtu..adakah sebenarnya aku yg ban diorang dari kamus hidupku..kakaka...

Aidah said...

Betul2. Naik terbeliak mata akak nak tengok. Tapi kerana sahabat tak pe lah. Akak komen jugak walaupun mata berair. Hehehe.

Acik Erna said...

dik..kalau kita tinggalkn nombor tu pun ok je dia..

Hjh Noralenna Abbas said...

Hi Irfa, Singgah kejap di 'rumah' happy, happy, ceria ini. Memang tak mau komen kalau nak test kini ini robot ke tidak!

mummY daniSha said...

fuhhh kena org malas cam sy..kalau 2,3 kali verify pun salah..terosss x jadik komen heee...

iena_mieyna ^^ said...

betul3...susah lah nak komen kalau kena letak semua tu. leceh. huhu

Asyifa Mustaffa said...

sy slalu jumpa...tp komen jugak....telebey rajin suda...! hehehe...

ainnoraini said...

Mmg susahkan ada benda2 mcm tu kan..

m.u.l.a.n said...

kalo ada mode gini yg bikin pause nk komen kan...

Lady Windsor said...

sama juga..ilang napsu tapi kadang2 gigih juga menaip sebab suka dgn entry yang dibuat empunya blog..

HeNRieTTa JoSe said...

haah btl tu....no tu biasa dalam gambar...kdg2 blur...pnat jugak....

Irfa said...

LW..
saya pun
kdg2 gigih taip verification code tu sbb nak komen punya pasal

Irfa said...

M.U.L.A.N..
kalau entri menarik buat jugaklah
kalau entri suam-suam mmg babai la

Irfa said...

KAK AIN..
saya x pasti dia mmg sengaja nak susahkan org komen @ dia mmg tak tahu nak buang benda tu

Irfa said...

Asyifa..
tgk mood ;)

Irfa said...

HAI IENA..MIEYNA..
blog dia,dia punya suka ;)
gitulah konsepnya kot

Irfa said...

ANGAH..
salahkan napsu ;)

Irfa said...

RAI..
aku penah ada benda tu tapi itu sebab aku tak tahu nak buang
skrg aku cuma buat yg kena approve je sbb aku suka nak baca semua komen.hehe

Irfa said...

KAK AIDAH..
ye ye
kerana sahabat ku turutkan jua
sayang ketat-ketat ;)

Irfa said...

KAK ERNA..
oh boleh ker?
nanti boleh cuba

Irfa said...

KAK HAJAH..
tq sudi singgah sini
robot yang ada perasaan ;)

Irfa said...

MUMMY DANISHA..
yg salah tu buat hilang mood
sekali buat salah,cuba lagi
kali ke2 salah jugak..emm babai la