Wednesday, July 25, 2012

Wajah Baru..Try and Error

Assalamualaikum,Selamat pagi dan Good Morning buat semua yang sudi singgah sini.amacam hari ni?ceria @ gundah gulana?jangan sedih sangat ye..biasalah tu ada hari mendung,ada hari cerah ceria.



perasan gambar diatas tu adalah background blog aku sejak semalam?tak sangka menjadi percubaan aku yang kali ke 16.hehe..itu sebenarnya corak baju kurung aku.kain cotton dan warnanya sangat lah ceria.kisah berlaku masa kat airport nak balik dari kampung ahad lepas.takde keje saja main-main dengan camera dan gatal ambik gambar corak baju kurung yang aku pakai tu dan terfikir nak buat background blog..godek-godek maka jadilah begini.bolehla berbangga sebab background tak sama ngan orang lain ;)

tetiba suka.'cantik tak?'(baca intonasi Eric Leong dalam Casa Impian)

12 comments:

pB said...

comel comei

~ yus ~ said...

jujur cakap, cantik corak baju kurung IRfa tu, mesti bia Irfa pakai lagi nampak cantik, tp akak tak berapa suka bila di jadikan background blog, nmpak mcm crowded pula. Tp kalau tuan blog suka, oklah tu, jangan di fikir apa orang kata ya.....

Irfa said...

KAK YUS..
terima kasih kerana jujur
w,pun saya suka corak ni tp saya pun perasan agak serabut bila jd background.tapi sementara masih suka ni akan dibiarkan dulu.dah bosan nanti konfem saya akan tukar lagi ;)

Irfa said...

KAKPB..
sapo comel?hehe

Kakzakie said...

Kalau rajin dimanikkan cantik tau corak baju nie.

Kakak nie jenis tak kisah apa pun background blog sebab kakak biasa terus tuju N3.

Asyifa Mustaffa said...

corak baju mcm nie cntik...:)

HeNRieTTa JoSe said...

chantekk..igtkan kain baju raya td....xpsan plak BG baru....

Zakiyah Zainon said...

cantekkk...sebab saya pun suka kain cotton :D

bangsawan nilai said...

ooo...corak kain cotton. lepas ni kain apa plak...ha ha

anaa said...

hehehe.. ingat kan kain wat baju raya.. dah tak seprais la nanti.. lawaa..

Rumah Kuning said...

saya jwb soalan eric leong. Cantikkk....

miss cloudy said...

salam ramadhan n salam singgah.. cantik bground baru..