Tuesday, July 17, 2012

Yehaaa...Header Pertamaku



taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa..biarlah orang nak kata 'darat' pun tapi tetap nak menunjuk header pertama yang dicipta oleh kak AzieAzah.mekasih banyak2 ye kak azie.selama ni aku tak penah ada header,nak buat sendiri tak pandai..nak mintak tolong orang segan.jeles tengok blog orang yang cantik-cantik dengan header yang kreatif dan tersendiri.tapi dalam segan-segan pun berani pulak mintak kak azie buatkan header.sib baik kak azie baik hati nak tolong buatkan.

okey..tu je 'sesi menunjuk' pagi ni..jom bekfes ;)

10 comments:

Acik Erna said...

salam dik..jeles jugak ni he he..cantik

pB said...

tahniah


cantik

Kakzakie said...

Wahhh... cantiklah. Kakak punya sengaja tak buat sebab kakak mudah jemu.

Puteri Satu said...

pada mata akak cantik.. simple tapi sweet....

Aku Ibu Muda said...

simple....tp ok la, ada header kan :)

faraherda. razalan said...

Suke ko eh? Hehehehehe.....meriah sketaku tgk Happy Irfa ni.

=D

Rai said...

comel la header tu..macam aku kan? hahaha..

header aku buat dgn excel+paint je irfa..aku pun sama cam ko.. nak mintak org buatkan segannn...haha

HeNRieTTa JoSe said...

bru nk puji header bru...dh ada header lg bru....santheekkkkk...

MamaEma said...

patutlah datang sini nampak lain..hehehehe

azieazah said...

Ohh sama-sama kasih. Kak Azie suka IRFA happy dengan design tu. Kak Azie pun tak pandai nak buat yang canggih-canggih...