Friday, August 3, 2012

Jom Beli Dadih Untuk Berbuka

Korang suka dadih tak?anak-anak aku terutama si kakak dan abam suka dadih ni.sekali makan 3 cawan boleh abis.tapi si adik ni banyak buat main dari yang masuk mulut.kalau nak suh dia makan kena suap baru abis.

tak susah mana pun nak buat daddih ni.rajin ngan malas je tapi kalau untuk jamuan ke apa dadih boleh dijadikan pencuci mulut.kalau rajin boleh buat sendiri,tak rajin kalu..tempahla lagi senang.ye tak?

ni untuk yang nak senang..boleh order dengan blogger Abang Long.dijamin halal tanpa was-was ;)



DADIH AR RAZI. Disukai oleh semua golongan. Sedap & Berkhasiat. Sesuai untuk pelbagai majlis. Dadih AR RAZI mengandungi 3 perisa: Pandan, Strawberi & Jagung.

HANYA untuk edaran bagi kawasan - Klang, Pelabuhan Klang dan Shah Alam sahaja (Seksyen 1 - 23). Pesanan minimum ialah sebanyak 30 bekas. Caj penghantaran ialah sebanyak RM5.

Untuk program ~ Tajaan Berbuka Puasa Madrasah Tahfiz, Surau & Masjid. Sila buat tempahan melalui AR RAZI NETWORK - Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi - Feroz - 019 2254 910

sekian ;)

4 comments:

pB said...

dadih jagung dengan coklat best.
Buat jagung dibawah , coklat diatas

-Sara- said...

sara suka dadih! hehe..akk bisnes ke ni?

Irfa said...

KAKPB..
kena rajin tu samoai 2 lapis.hehe

Irfa said...

SARA..
taklah..tolong promosi utk kawan je ;)