Friday, August 10, 2012

Kad Raya Pertama Tahun 2012

Kad Raya Pertama untuk Tahun 2012 datangnya dari Blogger Luna..ni kategori kawan blog batch pertama yang aku kenal.kalau tetiba gatal tukar background dan hilang..dia juga antara orang yang aku cari.seingat aku ada 2 orang lagi yang penah tolong betulkan blog aku dulu-dulu,Mummyrizq dan Nonie Amniey.sekarang diorang dah senyap sikit mungkin aktif kat FB kot.aku je yang setia kat blog sebab Fb kena block kat opis ni.haha

Dear Luna,rindu tulisan ko macam dulu-dulu masa ko belum jadi cikgu.hehe.sekarang ko dan bizi dengan anak murid..blog pun dah bersawang.ker ko dah bukak blog lain tak bagitau aku ni?siap la ko kalau ada blog rahsia tak bagitau aku.....



tahun-tahun yang lepas aku akan beli 10 keping kad raya.so tak dapatlah nak bagi semua orang.hehe..tapi tahun ni belum beli lagi.kenapa tah,nak kata sibuk tak jugak.senang citer aku belum pegi kedai yang jual kad raya la,minggu depan sempat lagi kot..

nostalgia kan kad raya macam ni?
korang ada dapat kad raya tak?

9 comments:

Rai said...

takde..tunggu ko bagi...hahaha

Acik Erna said...

mana pegi header yang cantik tu..dah hilang ye

NenetPenne (NP) said...

i dapat satu... satu jer
itu pun unexpected....

Nur Abu Bakar said...

Dapat gak, tp company yg bg la...hehe

oren said...

takat nih, takde la lagi dpt dari sesapa..dok tunggu irfa hntr :)

kalo next week baru nk pos, lps raya lah baru nk smpai..hiks..

Khairul Abdullah said...

Dah lama saya tak dpt kad raya ni. Ingat dok oversea boleh ler dpt banyak...emmm hampeh.

Luna said...

mmg blog ko makin lawa irfa....nmpk kemajuannya dr blog yg tahun 2006 dulu...dan ko masih setia berblog..tu yg aku salute...aku mmg ada bukak blog baru..hahaha tp itupun dh bersawang...sbb tu aku x bgtau...

aku happy kalau ko happy dpt kad raya dr aku tu...hehehe

mummY daniSha said...

haha...lama x dpt kad raya dah..dulu2 kecik2 selalu susun2 kad raya kat dinding rumah kekekee....

NenetPenne (NP) said...

orang sekarang dah pakai emel dah KA..