Saturday, August 11, 2012

Kakak,Hari ni genap 11 tahun

dilahirkan pada 11 Ogos 2001 JAM 11.58 PAGI.kelahiran pertama dan semestinya kelahiran yang mencabar bagi ibu-ibu yang pertama kali merasai pengalaman mengandung dan juga bersalin.aku bersalinkan kakak masa umur 22 tahun.



kakak masa umur lebih kurang 6 bulan kalau tak salah aku



besday pertama kakak



ni pun umur dalam setahun lebih



gambar terkini tapi takdelah terkini mana sebab ni kenduri kat Pahang bulan Jun lepas..gambar terkini masa balik kampung tu ada tapi tak sesuai nak letak kat blog.kakak sedikit gelap mungkin sebab berpanas balik sekolah.hampir setiap hari ada kelas tambahan dan aktiviti ko-ko.sian kakak,takpelah..dah besar nanti cerahlah tu



kakak dan adik yang sentiasa sebut nama 'kakak' tanpa jemu setiap hari

KAKAK.SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 11.DOA UMIE SEMOGA KAKAK JADI ANAK SOLEHAH DAN BERJAYA DUNIA AKHIRAT.UMIE,AYAH,ADIK-ADIK SAYANG KAKAK SELAMANYA.

19 comments:

NenetPenne (NP) said...

esok nanti dah sama tinggi dgn u..
pastu siap boleh tukar2 baju lagi lepas tu..

kakak, auntie ucapkan selamat hari jadi semoga jadi anak yang soleh dan tidak lupa pada jasa ibu bapa...

be a good girl okay...

Leney said...

Irfa,...kalau lahir 2001, bukan 11 tahun ke? Confuse kejap.

Zareda Norman said...

Irfa

10 ke 11 tahun ni... Sebaya cik ika rasanya kan..

Anyway.. Happy birthday kakak, semoga berjaya dunia dan akhirat

mummY daniSha said...

epi besday kakak!semoga jadik anak yg solehah

Nieda said...

selamat ulang tahun kakak. semoga berjaya dunia akhirat dan jadi anak yg solehah.

Background baru lagi?

Rumah Kuning said...

Happy Birthday utk kakak. Semoga sentiasa menjadi penyejuk hati ibu dan ayah.

izawani said...

Dah besar anak ummie...

ckLah @xiiinam said...

Amin, amin. Moga makbul doa ibu.
Selamat hari jadi buat anakanda...Amin

paridah said...

HAPPY BIRTHDAY KAKAK MOGA KELAK AKAN MEMENUHI IMPIAN MAMANYA YANG HANYA INGINKAN KEBAHAGIAN ANAK2 YG DISAYANGINYA N TELAH BERTARUNG NYAWA MELAHIRKANNYA KE DUNIA FANA...

Irfa said...

LENEY..
mmg 11 tahun pun.salah kira.huhu

Irfa said...

KAKZAR..
ye..sebaya ngan cik ika.dah 11 tahun ni
inilah bahaya autopublish..
sabtu saya tak keje..en3 ni terus publish.
baru pesan dah salah kira umurnnya.malu ;(
tq utk doa itu

Kesuma Angsana said...

happy belated birthday ye kakak , luv from KA

bangsawan nilai said...

happy birthday to kakak...anak sulung cpt matured

bangsawan nilai said...

happy birthday to kakak...anak sulung cpt matured

Irfa said...

TQ AUNTIE ;)
umie tolong jawabkan.

Irfa said...

MUMMY DANISHA..
tq ;)

Irfa said...

NIEDA..
terima kasih utk doa itu

tukar background 16kali sehari tu tanda orang tgh bosan dan takde keje (bukan takde keje tapi tak buat keje..hehe)

Irfa said...

RUMAH KUNING..
tq
insya Allah..mudah-mudahan jd anak solehah

Irfa said...

KAK IZAN..
sama ngan aina akak kan?
kejap sungguh masa berlalu