Friday, August 17, 2012

~Salam Lebaran Ikhlas Dari Lubuk Hati~

memandangkan hari ni last day keje..esok dah mula cuti,hati dah takde kat opis tapi sudah kat highway nak balik kampung.terbayang macam mana lah perjalanan balik kampung nanti..jem kah?perlu ke aku sediakan roti secukupnya.hehe

buat kawan alam nyata dan alam maya (dah macam alam bunian pulak ye.hehe).aku susun 10 jari minta maaf kalau ada salah tutur kata selama kita kenal.Demi Allah takde niat nak sakitkan hati sesiapa dengan sengaja.

terimalah kad raya ikhlas dari aku dan pesanan ikhlas buat kengkawan yang pos kad raya tu aku mintak maaf banyak2 sebab tahun ni aku dah pecah tradisi tak mengepos kad raya.(kes dah lewat baru nak cari kad..mood pun dah hilang.huhu) so aku akan balas kad raya korang tahun depan,insyaAllah ada umur.

tahun ni terimalah kad raya kat blog je..mintak halal ye



yang ni macam tak ceria je..



okey..ambik yang ni la,ceria sikit.baru ada mood nak raya sebab nampak gambar ketupat


SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN..
Semoga ceria di Aidil Fitri

bagi yang memandu..hati-hati dijalan raya
InsyaAllah jumpa lagi

12 comments:

dee said...

Selamat hari raya irfa.!!

Acik Erna said...

salam aidilfitri sama2 lah kitabl bermaafan hati2 masa diperjalanan semoga selamat sampai

bangsawan nilai said...

selamat hari raya aidilfitri utk irfa & famili especially utk 'kakak' di klate...

Sweetie said...

Semoga Irfa sekeluarga selamat sampai ke kampung halaman. SELAMAT HARI RAYA.

Yunus Badawi said...

Terima kasih sudi bagi kad raya w/p hanya di blog. Tak kisahlah - yg penting ingatan tu.

Selamat pulang ke Manik Urai. Ada lemang tak kat sana atau kena ke Pahi utk membelinya? .... ngeeee

Dinas Aldi said...

Selamat balik kampung :)

Akak ucapkan salam Aidilfitri & maaf zahir batin ya.

azieazah said...

Wahhh mood sudah mari yaaa.. Sama ler kita, asyik ingat nak cuti jerrr...

Selamat Hari Raya IRFA, maaf zahir batin. Semoga Syawal kali ini lebih menggembirakan...

HeNRieTTa JoSe said...

Salam lebaran....mohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap...moga berbahagia di hr mulia....

Cikgu Ma said...

salam aidilfitri...best tak raya tahun ni? =)
update blog plak yea..hihi

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/ce-citerr.html

lupekanje said...

selamat hari raya irfa..mintak maaf zahir batin juga. acik balik sebelum tghari semalam, jalan tk jem lagi..so, tk sempat nk sapu kat roti..heheh

happyichigo♥ said...

Salam aidilfitri maaf zahir dan batin

Miss Volvo said...

akak cuti smp bila?