Wednesday, September 19, 2012

Excuse Me,Trench Coat Selai.. ;)

bila dilanda kebosanan..ginilah jadinya



cik,bagi saya trench coat selai..extra cheese yer



lawa kan?
*sila angguk laju-laju*

10 comments:

puan bunga tulip said...

lawo2...
sila angkat satu la irfa...
cun ni
saya pun tgh cari,
nak cover sejuk2 kat korea hujung tahun ni...

kakcik said...

lawa lawa lawa (gaya upin dan upin bercakap). :)

QasehnyaRania said...

hihi/..lawa..
salam kenal dan terjah sini
follower baru =)

NenetPenne (NP) said...

cantikkkk....
akak ada satu warna merah MNG punya tapi MNG punya size S tu besarrr..tangan labuh...maklumlah size omputeh kan..kita ni asian...kocik gituh...

nanti akak post kat blog akak bila akak rajin yer... he he he...

Fida Ghazi said...

lawaaaaaaaa..

dah lama berkenan tapi tak tau nak pakai pegi mana...

Khairul Abdullah said...

Kat sini dah musim luruh, cuaca dah semakin sejuk dan lembab..gerimis berselang seli jadi trench coat adalah pakaian wajib. Warna paling popular hanya 3 warna, hitam, coklat dan biru gelap dan warna daring adalah merah tetapi tidak berapa popular utk org Jerman.

faraherda. razalan said...

Aik? Mcm ade rancangan nak ke oversea je tuhh?

~Cik Viva~ said...

jeng..jeng..jeng...next trip?

Irfa said...

@CIK PUAN TULIP
wah best tu.korea pun ada dalam list negara yang ingin dilawati.ini gara2 terpengaruh dgn drama korea :)

@KAKCIK..
betul betul betul :)

@QASEHNYA RANIA ..
hai tq sudi singgah sini
salam kenal dr saya

@KAK NET..
wow..kaler merah mesti lawa gile
jarak 4 batu pun org dah boleh perasan kak net.saya nak kaler yang buat saya nampak kurus.hehe,nanti tunjuk kat blog ye

@FIDA..
pakai nak tido pun boleh je.pasang ekon kasi beku.hehe

@KA..
nanti bila musim panas sikit diorang akan jual murah baju musim sejuk kan?bestnya kalau dapat beli masa sale ;).kaler hitam la kot supaya nampak kurus

@FARA..
hai lama tak baca celoteh awak.
aydin sihat?rancangan tu harusla ada tpi entah bila kesampaian tak tau

SHAHZEE said...

lawa3..nak g mana plak ni kak irfa?