Friday, September 28, 2012

On Going tu BE ker?

sebelum tu nak share satu laman yang aku rasa banyak manfaat yang boleh kita kutip.hari ni duk menelaah laman tu je.hehe,ni dia Kevin Zahri.membaca ni banyak manfaatnya dan kalau ada laman web yang rasa bagus boleh share ngan kengkawan.

psttttttttttttttttttttttttttttt (malu sebenarnya nak tanya tapi orang tua dah pesan,malu bertanya sesat jalan..jadi tanyalah,kot-kot korang yang baca ni tahu).

pada sesapa yang tahu pasal Nuffnang tu,aku nak tanya.dulu-dulu kan,sebelum nuffnang berwajah baru.kita selalu seronok kalau ada BE melekat.tapi wajah baru ni aku takleh beza yang mana satu BE dan yang mana satu iklan biasa.

dan aku perasan ada status On Going.itu BE ke?tengok gambar dibawah jangan tengok angka tu yer,aku baru je cash out last week.huhu

wajah baru nuffnang
On Going tu apa?
BE ke?


okey..sapa tahu cepat jawab ye

tata

8 comments:

Acik Erna said...

tak dapat nak jawab..sama je..tak tau he he

Rai Ourkizuna said...

aah kot..on going tu be la tu.. hebat ko..baru aritu cash out kan..

♥cikmOt♥ said...

iyer, itu adalah Be...banyak dah tuuu

duniafana said...

tabeeek!

Cikgu Ma said...

saya pun x tau BE tu apa...hehe..

mama aryan said...

saya pun tatktau BE tu apa..hihi,tak tergerak hati pun nak bertanya,ni dah bertanya nati bole la share

sarah said...

uihhh irfa ni kiranya sellau cash out dari nuffnnag le..bestnyer..dapat duit..

Lady Windsor said...

irfa saya dah berkali-kali cek, tetap doploh lima sen jerr..uhuk!