Thursday, September 20, 2012

Shila Amzah @Asean Wave 2012

tak keluar lunch ke korang?
aku malas nak kuar sebab tadi dah bekfes 4 keping roti celup telur.kenyang lagi ni ;)

masa yang terluang meh layan You Tube,sebab nak cari video Shila Amzah yang katanya nyanyi sampai meremang bulu roma juri kat Asean Wave tu.okey dah jumpa...

emm .. mungkin sebab aku pun memang minat lagu Adele,Set fire To The Rain maka meremang jugak la bulu roma bila Shila yang nyanyi.dia pun ada nyanyi Lagu Cina,tajuk Forever Love dan ada sorang amoi,nama Lau Wan Yin siap pakai kain batik dan berkebaya nyanyi lagu Siti Nurhaliza,Bukan Cinta Biasa.walaupun sebutan ada sedikit bunyi pelik tapi abaikan jelah..itu dah kira bagus dia boleh nyanyi dengan betul.ada kes yang lahir dan duduk Malaysia sampai tua pun tapi langsung tak tahu berbahasa Malaysia.aku rasa cina yang dengar Shila nyanyi pun akan kata ada sebutan yang tak betul.kan?

bila tengok semua ni rasa macam 1Malaysia sangat kan?harmoni gitu...buat apa nak gaduh2.

ni masa nyanyi lagu Set Fire To The Rain

dan ini masa nyanyi lagu cina,Forever Love

lagu Cina,rasanya dia memang ada basic cakap cina kot

dan ni baju yang dia pakai..

lawa kan?
tadi jenguk blog BeutifulNara dan baca komen kat en3 pasal Shila Amzah ni.emm..dalam banyak2 komen + tak ketinggalan komen -..ada je yang kena,tak suka jangan tengok.apa susah kan?takde sapa paksa dan takde hukuman pancung kepala suh kita suka.

aku suka je .aku tak pasti dia menang ke tidak tapi tahniah sebab dapat sampai tahap tu
tahniah dik Shila Amzah,pstttt..ko baca tak blog akak ni?ye..akak dah tahu jawapannya

latest update 21/09/2012:TAHNIAH..SHILA AMZAH JADI JUARA ASEAN WAVE 2012

8 comments:

-Sara- said...

makin lawa die ni sejak bertudung kan :)

Rai Ourkizuna said...

berseri seri muka dia..

SHAHZEE said...

cantik sheila bertudung.kan sopan bila tutup aurat:)
boleh tahan la si amoi tu nyanyi,kalau tutup mata boleh igt melayu yg nyanyi kan

duniafana said...

anak jutawan nih

mama aryan said...

pssstt..saya baca ni hehe,saya pun tgk blog beautifulnara tu,mcm2 komen ada,

Zareda Norman said...

kak zar dah tgk vc syila ni.. Mmg superb dia masa nyanyi lagu forever love tu.. Tapi style tudung tu kena guna fashion designer lah.. Nampak biasa sgt..

TiranaAduka said...

salam kenal irfa

Arham Md Ali said...

Suka tengok dia bila dah start bertudung ni, satu trend yang positif.