Tuesday, October 23, 2012

Blog Surat Khabar Lama

Hari ni ada benda nak buat..dah set dari semalam nak buat semua tu hari ni.harap2 setel tanpa gangguan.oh,sebelum tu blog kena kasi apdet dulu.hehe.

pernah baca blog surat khabar lama?sila klik suratkhabarlama.blogspot.com.memang wujud blog tu tapi takde apa-apa pun dalam tu..kosong macam tajuk lagu Najwa Latif ;)



ni dia


takde entri pun dalam tu

sebenarnya bukan blog itu yang menjadi watak utama dalam entri aku kali ini.dia takde kaitan langsung dan aku pun tak tahu tentang blog ni.saja je aku gugel tapi tak sangka memang wujud.huhu.

mesti korang tertanya apa kaitan dengan tajuk kat atas tu.okey..gini kisahnya,perasan tak wujudnya blog yang hanya letak berita/kisah dalam surat khabar sebagai entrinya?takde ulas apa pun,cuma semata-mata snap @ copy berita dan tepek kat blog.pernah jumpa kan?sekali sekala boleh diterima la tapi kalau selalu tak mustahil aku terus 'banned' blog tersebut.tak berminat..kalau aku nak tahu tentang berita baik aku klik terus kat website akhbar tu.kan?

okey...sekian entri tak berilmiah untuk hari ini

11 comments:

Rai Ourkizuna said...

aku mmg ban jenis berita2 ni.. ada la yg aku baca..tapi sikit sangat...

Norhaizan said...

Kak zan ada juga n3 copy dan paste..tapi bukan berita terkini tapi artikel yg KZ rasa menarik untuk dikongsi.

new hope said...

sbb die takde idea ikikiki

KLIK menyanggah Nazri Aziz, Malaysia sebuah negara sekular

Irfa said...

@RAI..
aku pun buat jugak tp bukan setiap hari.yg aku nak citer ni mmg tiap2 hari apdet psl berita kat paper..apa kes?

@KAK NORHAIZAN..
hehe,ngata orang tp saya pun penah buat..tapi bukan setiap hari,memula saya klik jugak blog tu,lama-lama bosan..rasa mcm dia nak tarik traffic je dgn berita sensasi itu

@new hope..
emm gitula agaknya ;)
tq sudi singgah

Nur farahiza said...

betol too baik kite klik je entry oraang too , click click click , heheh :)

Daddy Ziyyad said...

hahahha..

memang ada blogger pesen macam tu..

hari2 copy&paste berita dari akhbar/gossip artis..dan langsung tak bagi ulasan ajak blogger berdiskusi..

faraherda.razalan said...

Jgn hrp aku pun nak baca.

cheqna said...

lebih suka bercerita bab diri sendiri hehehehe=)

mama aryan said...

suka baca cerita ttg kisah hidup blogger tu sendiri je..

nik ros said...

ade gak entry sis cilok dari paper tapi jrg sgt buat entry gitu . yg rasa berita tu menarik jea sis buat entry..hehe

Irfa said...

@Nuf Farahiza..
ada lagi kes tepek kisah artis,ambik pulak dari blog mcm OhBulan @ Beatifulnara yang dah sedia maklum lebih byk kisah artis..kalau gitu baik baca blog diorang je ;)

@daddy ziyyad..
saya lebih suka blog kisah blogger itu sendiri wlpun citer biasa2 je

@fara..
pun dalam perkiraan nak delete terus dr bloglist aku

@cheqna..
blog ku,kisah ku jua adanya :)

@mama aryan..
ye betul betul betul
rasa macam kenal lama pdhal x kenal pun

@nik ros..
akak buat jugak kdg2 kalau ada yg menarik nak diulas.tapi bukanlah hari2 buat benda tu.