Tuesday, October 23, 2012

Game Tembak-Tembak

Cepat sungguh jam bergerak hari ni...dah masuk lunch time rupanya..bekfes tadi makan nasi goreng dan telur mata.kenyang lagi la...

nak citer,aku bukan 'hantu game' ..ada orang aku tengok waktu lunch tak keluar makan,duk main game kat pc.yang peliknya dari bulan Jan sampai dah masuk bulan Oktober itu jelah game yang dia duk main.tak jemu ke?tapi orang kata 'jangan mengata kat orang,nanti terkena kat kita baru padan muka'.sekali, penyakit itu berjangkit kat aku,hari-hari duk layan ni.sampai lenguh dan kebas jari jemari.

lebih kurang gini la yang aku duk main tu

pejam mata pun nampak bola.aduhai..nyesal main ;(
korang suka game ape?

er..dah lama tak main 'dekcok'.apa itu 'dekcok'?ala...yang main kejar-kejar sambil lompat dengan satu kaki tu.kalau dapat cuit kawan tu,dia punya giliran pulak.aku tak tahu orang kat sini panggil apa...

14 comments:

Nur farahiza said...

dekcok saya pun ta penah dngar kak , heheheh

mama aryan said...

saya suka main game farm frenzy..hehe bole ralit dibuatnya..

Nieda said...

akak pun suka layan games. lepas tengok blog itu le kerjanya .mengadap games pula.

Irfa said...

@nur farahiza..
'dekcok' bhs org kg akak.kat kelantan nun ;)

@mama aryan..
oh namanya game farm frenzy kat fb ke kat hp?nanti nak carilah.hihi

@kak nieda..
saya dah lama tak layan games ni takut ketagih.ni je baru mula balik.nyesal pulak sbb melayan

m.u.l.a.n said...

takleh start.. nnti susah nak pause.. terpaksa abaikan.. zaman dulu takde anak takpe la.. hehe..

Wak Gelas™ said...

wak pun sukak men game ni dok dlm toilet sorang2.. dulu la tapi.. ihikss.. sekang wak sukak men Scrabble puloopps

HeNRieTTa JoSe said...

xminat men game....tapi skank men fish live...suka tgk ikan berenang renang...

Khairul Abdullah said...

Haaa...ni pun sama jugak (mcm org rumah i) lupa dunia kalau main menatang tembak2 bola pastu letup2 ni...adussssssss!

Arena said...

main gok dekcok tuh hehehe

nik ros said...

tak suka sgt main games.tak penah addicted dengan games mana2 pun stakat ni..hehe

zino said...

tak pernah main lagi rasa nya best ke? hehe

gadisBunga™ said...

susah kalau dah tersangkut dengan game ni...hihihi~

Mak Wardah said...

Irfa, kgd2 akak jugak main ni utk isi masa lapang kat airport

Irfa said...

@mulan..
main dlm keta je(sbb dtg keje duk belakang,tumpang kawan)

@wak gelas..
sempat lagi buat keje dalam toilet ye?hehe

@rietta..
fish live?
oh itu akak tak tahu..belum sampai bab tu.hihi

@KA..
ye ke?
semalam terus remove games tu dlm henpon sbb sakit ati,tembak2 tak jugak lepas

@ceqna..
jom,main dekcok..aku tunggu tempat biasa,eh lupa,mak buyung mana boleh lompat2 ;)

@nik ros..
kira kebal la ni,tahan dugaan.hihi

@abah zino..
bolehla..membunuh masa katanya
tp x sesedap makan nasi

@GB..
remove terus sbb x nak sangkut lama2

@mak wardah..
akak mesti selalu terbang sana sini kan?masa menunggu adalah membosankan