Wednesday, October 10, 2012

Kisah Laki Bini Part 45

jika banyak masa free,aku suka baca blog yang jarang aku baca *jarang baca sebab entri berat,kena banyak fikir dan entri juga panjang* tapi sesekali baca,aku akan baca dan khatam semua yang belum baca.salah satunya ialah blog Kereta Mayat.dah lama aku baca blog ni.setiap kali baca,ada je yang buat aku senyum sendiri dan sesekali aku insaf bila dia tulis pasal mati..rasanya ramai dah kot baca blog dia.

contohnya kisah ni,banyak dia tulis tapi satu je aku share,dahla tak mintak izin.huhu.kalau korang free pegi jenguk kesana...banyak benda lucu yang boleh buat korang sengih sensorang ;).tak caya tanya Bedah,tak caya sudah...


Kisah laki bini part 45
-----------------------------

Sedang aku makan nasi menu yang sama seperti semalam, tiba tiba anak aku bertanya,

“ayah apa itu Déjà vu?”

Aku cakap: “Bila makan lauk sama hari-hari, itulah Déjà vu”

Bini aku ketawa berdekah.. woha!

Inilah contoh menu 'Déjà vu' kami,Ianya berlaku apabila Laki bini perasan sibuk.Anda pula bagaimana?  :)
Ps: Makan lauk ‘Déjà Vu’ pun nikmat Allah..



daaaaaaaa ;)

11 comments:

Rai Ourkizuna said...

aku dok pelik..bila part no 1 laki bini dalam blog ko ni?

hahaha...

Irfa said...

@rai..
itu tajuk en3 dia la.saja la buat gempak.amboi suka ko ye tajuk laki bini?so apa yg ko harapkan sebenarnya nih?lalalalallala

cheqna said...

ooo..ok..nanti cheqna terjah

Lady Windsor said...

Irfa
lauk deja vu saya adalah budu dengan telur rebus...hehe

Irfa said...

@cheqna..
blog dia ada ketika kena berfikir ada ketika sgt santai :)

@kak lw..
saya dah lama x makan budu dan telur rebus.stok budu pun byk lagi kat umah..sbb lebih suka makan budu dgn durian fresh,tapi skrg ni sakit gg,makan apa pun x sedap.huhu

NenetPenne (NP) said...

dejavu untuk ahkak bila dapat makan apa yang bekas suami penah masak untuk ahkak dulu...

oppp opp jangan muntah baca statement itewwww...muahahaaa

SHAHZEE said...

sy pun suka baca blog kereta mayat..best.memang senyum sorang2 baca blog ni.suka sgt ngan kisah laki bini hehehe

Acik Erna said...

lauk dejavu tu pun sedap dik..makan nasi panas..tak sedo gak habis berpinggan pinggan he he

HeNRieTTa JoSe said...

Penah baca...tp klu yg berat, ssah rietta nk cerna....

azieazah said...

Dejavú saya adalah meggi!

Biarlah rahsia said...

itu rupanya lauk dejavu...hihi...taktau plak gelaran dia...anyway...kegemaran kami sekeluarga jugak tu