Wednesday, October 3, 2012

Lunch Wiz Samurai..haiyaaaaaaaaap

sakit gigi tapi makan masih di tangga no1.acaner tu?takpe..sakit belah kiri kita kunyah belah kanan.wakakakaka

mula-mula tengok iklan burger samurai tu,aku tak teruja pun..aku ngan burger ni takdela kamceng sangat lainlah dengan nasi arab.hehe.tapi bila adikku,CikViva duk promote kata sosnya manis-manis sedap dan dagingnya lembut..hati berkata ingin merasa.

sabtu lepas konon dah nak gi makan,kuar umah dengan azam nak makan nasi kandar yang terkenal area nilai,sapa duk sini memang tau la restoren Lawood tu.dah kuar dari simpang taman (belok kiri ke nilai dan kalau belok kanan seremban2)di persimpangan itu boleh en abe tanya..'betul ke nak makan nasi kandar?burger samurai tak nak ke?'emm..aku ni jenis kalau tanya banyak kali memang boleh hilang mood.so ikut jelah mana-mana pun asal makan.aku memang tak masak sabtu lepas.sampai aeon seremban2 ..tu diaaaaaaa,punya panjang barisan kat kaunter mekdi.malas nak menunggu last-last ke piza jelah.so berkuburlah impian nak makan samurai burger mekdi itu.

tadi saja je tanya member 'ko dah try samurai burger?'katanya 'belum.dah nak pegi last week tapi suami tak jadi keluar'okey..............zass kul 1.00 tepat terpacak kat kaunter mekdi.

pendapat aku reganya mahal sikit padahal bukan besar mana pun sizenya.rasanya,sedap la jugak.sos apa tah rasa manis-manis gitu.

aku ambik burger je,no air n no fries
itu pun dah rm9 + + after diskaun
aku rasa kat klia ni mahal sikit dari kat luar kot 

apa kaitan burger ni ngan samurai.
nak kata bentuk pedang pun tak jugak

selamat masuk perut
lupa sekejap gigi yang sakit ;)
harap-harap gigi tak sakit lagi..sebab aku lupa mana aku letak medical book
huhu

12 comments:

Imran@Copenhagen said...

nampak sedap. Dah lama tak makan burger..

Rai Ourkizuna said...

ala..manis eh sos dia..aku out sungguh la kalau sos manis ni..

punah harapan...

weh..haiyahhh tu ninja la..hahaha...

NenetPenne (NP) said...

@irfa
dua kali makan..ok no bad
kat klia semua barangan adalah mahal dari kat luar sana...

@rai
tak adalah manis sangat.... try lah dulu..

Irfa said...

@Imran..
tq sudi singgah sini.suka blog blog awak dan kisah di oversea ;)

@rai..
taklah manis macam gula tu.kalau gitu punya manis aku pun tak suka.ko try la senang citer :)

@kaknet..
mahal sikit la dr luar tapi kira okey sbb ada staff diskaun ;)

Nieda said...

alamak mahal nyer

mama aryan said...

dah lama tak makan kat mcd..sedap ye

Mak Wardah said...

Irfan, nak try jugaklah nak ajak budak2...

Cikja said...

eh perangai ko sama je mcm haku kalau dah decide mula2 nak pegi mana pastu tanye2 balik suruh buat pilihan mmg undang amukan..hahhahaha..tue sebab azam cakp aku bini yg garang..ekekkeke..

Zareda Norman said...

sos dia ok sedaplah jugak.. Dah dua tiga kali pekena samurai burger ni.. X boleh selalu kolestrol adalah tinggi.. :-)

paridah said...

samurai suka beger ke irfa...

mummY daniSha said...

memang sedaplaa...makin gemoklaa aku,asek makan burger ni..hahaa

bangsawan nilai said...

trick utk mkn mekdi - beli antara jam 12-3pm dan 6-9pm