Thursday, October 18, 2012

Model Cilik Of The Year

assalamualaikum acik-acik semua
boleh panggil acik la kan?
sebab yang datang sini semua kawan-kawan umie
rasanya tahap akak-akak takde kat sini.hehe

memula sekali,umie kirim salam
hari ni umie sibuk pindah opis
pindah lagi?tahun ni saja dah 3x pindah katanya
sabar ye umie

ni nak cerita,tentang 'makcheq' saya aka cik viva 
makcheq saya ni baik dan garang
macam nescafe 3 in 1.hehe
tapi makcheq cuma 2 in 1 je 

makcheq 'baik' sebab selalu bawak kami jalan-jalan
baik juga sebab suka beli kami macam2
makanan,mainan dan baju juga

tapi 'garang sikit' kalau tak dengar cakap
makcheq saya paling pantang dengan budak kurang ajar
sebab tu kami adalah anak-anak sedara kesayangannya
sebab kami baik dan dengar cakap
betul tak makcheq?

okey..jom layan makcheq saya yang takde keje
ni gambar sabtu lepas
psttttttttt
saya ada bakat jadi model tak?






berminat nak sign kontrak?
sila berhubung dengan makcheq saya,aka cikviva

bye bye

18 comments:

Rai Ourkizuna said...

cayalah haja..ranggi gila..

smart kasut dia tu..

NenetPenne (NP) said...

olohh comelnya dia.... mcm ni baru styloooo....

hai..ni auntie nenet..auntie pun garang jugak mcm umie...
auntie pun tak suka budak2 tak dengan cakap ni..

tapi auntie tahu adik mesti good girl kan?? :)

Kesuma Angsana said...

wei... mmg ade bakat tu!

SHAHZEE said...

comelnya..memang sesuai jd model cilik:)

pB said...

montel

~Cik Viva~ said...

trima kasih...wat susah2 je puji i..tapi takdela baik sgt, nak2 lau nangis mintak tab..grr

Acik Erna said...

comelnya ajaa..

Yunus Badawi said...

ada gayalah. Ada pergi uji bakat Idola Kecil di Alamanda minggu lepas tak?

Kakzakie said...

Siapa yg suruh adik gaya begini? Acik memang sukalah tengok sebab adik memang cute dan fofgenik:)

Ummie pindah ofis lagi ye - mesti letihlah tu.. kesian kan.

Daddy Ziyyad said...

rambot cantikkkk..:)

Chik Na said...

comel... memang ada bakat

Irfa said...

@rai..
suka pulak gaya rugged macam ni.selalu pakai gown mmg nampak gegirl sangat :-)
kasut tu abam punya masa kecik.mmg banyak kasut abam yang boleh dipakai lepas ni//maklumhlah hero seorang je.hehe

@kak net..
ajaa kata 'mekasih'
ooo..saya mmg takleh blah ngan budak kuang ajar,kecik2 kuang aja kalau besar camner la agaknya..mintak jauh dari anak2 saya dan kita semua

@KA..
bakat itu sekadar suka-suka..mmg tak nak di asah pun ;)

@shahzee..
kalau sesuai pun akak takkan izinkan.hehe

@kakpb..
nampak montel sikit tapi luaran takdelah montel mana pun

@cikviva...
walaupun adik ajaa punya tab10 tapi makcheq punya tab7 jugak menarik perhatian..acaner tu?

Irfa said...

@kak erna..
ajaa kirim salam peluk cium muah muah
hehe

@YB..
oo..mintak jauh anak2 saya dalam dunia glamour.sekadar tatapan rakan terdekat bolehla.hehe

@kak zakie..
keje adik saya la ni ;)
dia sebenarnya pemalu ngan org luar..dgn family je berani sikit
mmg pindah itu memenatkan :( tapi bertabah jelah..dah setel pun ni.tgh rilex2 sesuaikan dgn suasana

cheqna said...

amboiiii
nak sign =)

m.u.l.a.n said...

alaaaaa comeynya.... dah ada yg book buat menantu ke?

Nieda said...

pssst ...mak cheq kosong lagi tak? hihi

diana said...

gaya mcm artis sudah...hahah

Lady Windsor said...

hamboii kemain lagi ye..tu ikut style makcheq kaaa atau ikut style umi tu yer..hehehe