Monday, October 8, 2012

Petua Kulit Gebu dengan Camera360

aku masih lagi tak abis gelak.hahahaha (tanda gelak tak abis)..okey lagi sekali..hahahahaha..huhuuuu akhirnya gelak dalam tangisan.

kenapa aku gelak?
tadi chat ngan kawan lama dalam fb,dia tanya aku pakai produk apa.mungkin dia terpedaya dengan profile picture Fb aku yang nampak gebu itu.nak tengok?ini gambarnya


aku cakap kat dia 'saya pakai produk Camera360.download free kat henpon'..

huhu.moral of the story,jangan terpedaya dengan profile picture ;)

13 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

haah...dia ada utk skin yang sangat cantek....rietta suka yang color pencil....cam lukisan...

Cikja said...

kakakakka...adoila..aku syak ramai retis yang kat instagram tue pun guna app camera 360 nie..sebab bila orang tanye eh muka gebu comell bla bla pakai produk apa....tak nak jawab pun.

Anamarza Sue said...

Ooo tu rahsinya ya... hhii kamera cap ayam tak de la aplikasi cam tu

Hanis Azla said...

mmg nampak gebulah.. tapi irfa mmg cantik dan gebu pun.. so produk camera 360 tu cuma membantu sikit2 aje..

Tijah said...

Aku baru nak tanya kot ko guna tabita ke...

Irfa said...

@rietta..
memula dulu suka ambik gambar pakai Lomo sbb nampak unik,skrg sbb nak muka gebu semua belasah pakai magic skin ;)..alamak rahsia sudah pecah

@cikja..
99 % persen aku rasa mmg pakai produk camera360.hahaha

@anamarza..
saya pun baru je tahu,itupun sebab tukar hp.huhu

@kak hanisazla..
alamak malu la :)
akak dah jumpa saya face to face so mmg tahu bezanya kan.hihi

Irfa said...

@tijah..
oooooooo mesti ko muskil nampak aku sgt berbeza dalam gambar dgn masa jumpa raya lepas kan?hahaha..

mama aryan said...

bole mcm tu ye..saya x reti guna bemda2 mcm tu..hehe

Acik Erna said...

tak beza pun dik..sama je..gambar dan orng nya

~ yus ~ said...

oo itu rahsianya ya. Tadi pun ada tertanya dalam hati masa nampak pic Irfa ni di fb. Tp dalam hati je...hehe:)

Kakzakie said...

Haaa... tak boleh tipu sebab Hanis dah kata Irfa memang gebu dan cantik sebab dia dah jumpa kan...

Lady Windsor said...

haha ada ke jual produk tu? kat mana teww i nak beliii...hehehe

Irfa said...

@mama aryan..
memula tak reti jugak tp lama-lama belek nanti retilah tu ;)

@kak erna..
ini bentuk pujian ke hapa?hehe

@kak yus..
ye ker?nape?dalam hati kata apa?hehe

@kak zakie..
kak hanis yang gebu.saya kelabu je.
haha

@kak lw..
free download dalam playstore.itu kalau aplikasi hp saya la,samsung galaxy Y je pun.