Tuesday, November 20, 2012

Irfa,Bukan Aku la...

~morning korang~
hari ni sarapan kat mana?makan apa?
Pagi ni,menu sarapan kat kafe sebelah 
kurang menarik
dari tray ketama sampai tray ujung
semuanya tinggi carbo
nasi lemak,mee goreng,nasi goreng kampung
pastu nasi goreng kaler merah2 sikit,
ada lagi...mee goreng dan bihun goreng
gerak depan sikit,gerai roti canai
alahai

last2 masuk opis bancuh kopiko 3in1
makan dengan roti,carbo jugak tapi roti breakthru
konon carbo tak tinggi sangat.hehe
lepas minum kopiko rasa nyesal..huhu
sebabnya aku memang alah dengan sebarang minuman
yang ada unsur kopi @ nescafe
konfem kepala berdenyut2

nyesal sekarang tiada gunanya -_-
 okey layan blog jap
baca sini,bila rai post entri ni aku terkujat
pastu aku gugel image
gambar pertama aku jumpa dengan keyword 'irfa'
ini dia

oh,ni irfa rupanya
hahaha



daaaaaaaa
sori buang masa korang baca entri merepek dipagi hari 

9 comments:

Rai Ourkizuna said...

ahaha..comel lah ko ni irfa..

aku makan kek cekelat.. lebih kek buat malam tadi..

lienda said...

akak layan nasi lomak jeh pepagi nie...dah boring layan cafe kat bawah tuh hu hu....

AHMAD AFIQ said...

sy minum shake jer

NenetPenne (NP) said...

beli nestum 3 in 1 atau horlicks ganti nescafe...
akak kalau minum nescafe 3 in 1 pun boleh sakit kepala jugak

Nick Nashram said...

saya makan roti canai je..hehe

ntah la, kdg2 blogger yg newbie mcm kita ni diorang x pandang..tnya pun tak balas.takot jatuh saham kot kalo diorang join ngan blogger newbie ni.huhu

cheqna said...

cheqna makan kek pisang je 2 keping..ni tgh lapo....

Irfa said...

#rai..
dah lama x buat kek coklat,tp smlm member yg tgh duk gila membaking bawak kek coklat dtg opis..merasa jugaklah homemade punya kek coklat

#kak lienda..
dahlah menu sama..pakcik mahal pulak jaga kaunter,lagiiiiiii xde selera
hahaha

#afiq..
welcome ;)
shake je?kalau tahan no hal punya

#kak net..
ni pun jumpa dalam laci..sib baik lom expired.kalau membeli memang taklah..sbb tahu mmg alah.mmg kena buat stok nestum utk kecemasan ;)

#nick..
semua org bermula dgn newbie..ker ada yg tiba2 terus jd femes?hehe

Zareda Norman said...

overdose caffain kotss :-)

Kesuma Angsana said...

he he ada baca juga di blog rai