Friday, November 9, 2012

New Castle Aku Datang

Filem baru,tajuknya New Castle Aku Datang
bakal menghangatkan pawagam berhampiran anda
dan bakal box office mengalahkan
filem Istanbul Aku Datang



hehe
sudah2lah merapu tu ye

okey.balik ke pangkal jalan
 hari ni aku 'halfday' aka 'cuti setengah hari'
cuti seciput kenalah pandai berjimat
kalau ada hal waktu petang,pagi keje..petang coti
kalau ada hal pagi,petang keje..pagi coti
tak gitu kak Senah?

kejap lagi mau terbang ke New Castle
sapa mau ikut?
jom le


New Castle jugak tapi bukan yang ini



maksud aku yang ni
 'NEW CASTLE' dalam bahasa mudah paham 'KOTA BHARU'
hehe

balik kejap nak ambik si kakak
nanti buleh la 'makan etok'

~cenyum~ 

14 comments:

Lady Windsor said...

haaa nak balik new castle? nak ikottttt..nak etok juga..huhu...windu ah!

lienda said...

sukanya kakak dapat balik sini....

Ummi said...

bestnya

petang balik, malam dah sampai...

mesti kakak best nak balik rumah kan...

~Cik Viva~ said...

igt...etok tu dua bungkus..pilih yang besar2 sket ye..

-Sara- said...

new castle..ehehe..kelas gituu! :D

Anna said...

kusss mangat mmg aku ingat newcastle over the sea tu..hahaha

m.u.l.a.n said...

kota bharu sangat best..!!!! serunding mantap & byk lagi..!!

NenetPenne (NP) said...

sila sila jalan dulu..
kem salam kat etok...

Kak Nik Ja said...

nok ikooot gok!!...etok tak sempat makan itu hari...oh etok!!

Daddy Ziyyad said...

Golden Sand pun dekat jugak kan...hahaha

Nieda said...

nak ikut nak etok juga...

Luna said...

aku balik Pearl of the Orient je. hehe. (Pulau Mutiara) :D

cheqna said...

mkn etok sapa mucung mulut2 =)

SHAHZEE said...

etok kalau makan banyak2 leh mabuk kan