Tuesday, November 20, 2012

Siapa Kamu DiDalam Kelas

nyampah pulak bila baca entri sebelum ni
emo tak pasal-pasal
bukan menambahkan duit poket pun
@ paling tidak kurang sekilo berat aku ni bila di tegur
kalau boleh kurang barang sekilo
aku rela di tegur setiap 2 minit
lantak tepi lah..badan aku,suka aku la
nak gemuk ke nak kurus.hehe

okey..up satu lagi entri
baca ni dalam blog kak zareda


aku no 8 dan 9 tu
kalau pilih meja bila masuk kelas baru
aku akan pilih seat baris ke2 dari depan
tak suka duk belakang sangat
dan tak suka duduk paling depan

pernah dipisahkan oleh cikgu dengan mybff masa tu
sorang depan,sorang lagi nun di belakang,huhu
gara2 cikgu ngajar kat depan,aku ngajar kat belakang

tapi sekarang bila ada course
aku suka pilih seat paling depan
gila glemer pun ada,duk depan sekali
cantikkah ko?nak duk depan sekali
eh suka ati la 
hahaha

korang pulak yang mana? 

11 comments:

lieyalatif said...

lieya lak dulu2...pilih tengah2 hehehe...tak depan sgt tak belakang sangat...kat uitm dulu kan sape cepat datang dpt le cop tempat best hehehehehe...agak2 kelas petang ngantuk2 tu dok le belakang hihihihi

~Cik Viva~ said...

saya yg no 16.. tapi kadang2 no 7 tapi skali sekala no 3...muahaha

azieazah said...

Saya chop no 16! Depan sekali, sebab saya rabun dan sedikit pekak! hehehe

Sweetie said...

Saya dulu suka duk depan-depan skrg x lagi. Minggu lepas hadiri kursus saya duk belakang sekali sebab nak berFB, chating dan bersms di talipon.

zino said...

dulu konon nak pandai cepat duduk depan sekali bila masuk lecture hall.. sekali tertidu masa lecturer tu mengajar... bila di tegur dan semua gelak saya masih lagi blurr sebab dah lelap hehe

so jangan duduk depan sekali kalau takut termengantuk hehe

Sherwieyna Muzzawer said...

HAHAHAHA..saya pun nak cop no.16..hehehe

Ema Blog said...

14 dan 15 tu....suka duk tepi tingkap

Rai Ourkizuna said...

zaman sekolah aku suka pilih seat belakang. paling dekat dengan pintu.. senang nak lari pi kantin ke dewan makan (dasar kuat makan) hahahha..

skang ni takde maknanya nak duk belakang..aku rabun gila..kalau duk belakang aku tak nampak apa dia tulis.. so terpaksa ambik at least seat 2 baris depan..

NenetPenne (NP) said...

akak dalam kuliah kadang2 duduk seat paling depan, tak pun seat ke dua atau seat ke tiga

tapi ada budak tu duduk seat pertama time lecture tapi seat paling ke belakang kalau time test..

akak duk seat paling depan tak kira test atau tak sebab kalau dah terror mencopy, duduk kat mana2 pun tak jadi hal... ha ha ha...

Irfa said...

#lieya..
wah,konsep bersederhana kaedahnya ye
sapa awal la boleh pilih seat.lewat kalu,sib baik kalau boleh masuk..
nasib tak baik duk luar kelas
hehe

#cikviva..
eh bukan suh pilih satu je ke?
spek bingkai kaler merah ke?hahaha

#kak azie..
skrg pun sama kena duk depan,dah pakai spek tapi kalau duk belakang..silau nanti :)

#sweetie..
ish biasa ni.hp tak dibenarkan di dalam kelas.babab kang ;)

#abah..
hahahaha..kantoi

#sherwieyna..
eh ramai pulak no 16 ye

#ema..
14 dan 15?bukan dia tengah bercintun ke?hehe

Irfa said...

#rai..
apsal kuat makan tak gemuk2 ni?
konpius aku..huhu

#kak net..
pulak.ada jugak spesis pilih seat bermusim ye ;).org hebat duk mana2 pun no hal..penah gak zaman skolah kantoi sbb meniru...huhu