Wednesday, December 5, 2012

Danger:Malware Ahead!What is dis?

err..last week dah 2 blog kengkawan tak boleh masuk
ada 'benda' yang menghalang
hari ni lagi banyak
apa kah bendanya?

ni dia
kenal ke?


siapa ko ye?main jauh2 boleh tak?
kacau je
katanya dari blog RedMummy,
okey..sekarang aku dah delete blog tu dr bloglist
oh rindu dengan blog CikJa dan kakNet
emm what to do ye?
korang ada tak masalah macam ni?

11 comments:

NenetPenne (NP) said...

eh blog akak pun ke? aiseyman..
ni antara blog yang pakai nuffnang ex apa menda entah...uwaaaa...mencikkkk......

HeNRieTTa JoSe said...

oooo rietta baru kena pgi tadi...blog nadia....

m.u.l.a.n said...

ha aahhh ada kena kemarin... tak ingat blog mana.. pesal ekk..

♥cikmOt♥ said...

ada dua tiga blog tadi tak leh masuk...rasanya sebab nuffnangx kut

abah khalisha said...

ramai yg kena tp tk pasti apa ia

Cikja said...

tak tau nak buat mcm mane..apa aku nak godek..huhuhuhu...sbb aku masuk ok je..

mama aryan said...

mmg ada yg jadi mcm ni jugak td.. kenapa ye takut pulak bila jd macam tu

zie marziah said...

sy pernah kena kak irfa..ada blog dalam bloglist bawak virus.bila dah remove baru ok

Norhaizan hakim said...

Hari ni memang kecoh pasal malware ni...ada yg bagi tahu,delete link punca malware tu..

Irfa said...

#kak net..
ye termasuk blog akak.tp sekarang dah okey..2 hari juga merana x dpt komen blog akak ;)

#rietta..
harap benda ni hanya sementara ;)

#mulan..
saya punya katanya dr blog redmummy pdhal saya jarang bukak blog dia tapi blog dia mmg ada dlm bloglist.
skrg dah remove..harap lepas ni dh ok

#cik mot..
tak tahu sgt psl nuffnangX ni

#abah khalisha..
kita tunggu nanti pasti ada yg tulis kenapa sebabnya ;)

#cikja..
sendiri tak tahu rasanya..org lain yg nak baca tu je yg tahu..

#mama aryan..
pun tak pasti puncanya.kita bagi pada yg pakar utk mengulasnya ;)

#zie..
kalau remove boleh ok ke?harap lepas remove blog redmummy tu dah okey mcm biasa

#kak zan..
dh delete pun :)

kujie said...

kena juga sabtu lepas... dah clear nak tunggu google review dan lepaskan blog kita pun makan masa...sabar sajalah.