Thursday, January 31, 2013

I am Sorry,Emak Masak Kari,Ayah Goyang Kaki


~senyum..tak perlu kata apa2~

15 comments:

Daddy Ziyyad said...

tak dapat nak baca fine details tu..kecik bebenor ;P

-Sara- said...

senyum jugak :)

Yunus Badawi said...

Emak adam minta maaf sekali ajelah sebab saya tak pergi kerja ..... ngeeee

NenetPenne (NP) said...

i dont have that so i dont need to do that..

Sweetie said...

Perlu? saya menentang perkataan perlu tu... isteri je ke yg kena minta maaf... kalau kita dah hidup dlm kasih sayang... dah tentu kita saling memaafi antara suami isteri... baru kekal bahagia dan aman bahagia...

Cam mana rupa bahagia agaknya dlm kepala ustaz ni... serius.. impian dan ke'loving'an saya ala-ala preti women.. ledies first.. tapi saya tetap malah sentiasa menghormati dia..

ikhlas ke nak buat macam tu hari... suami plak mesti jadi makin ego...

Hanis Azla said...

good one.. ingatan yang baik untuk menjadi amalan terbaik kita.. thanks irfa for sharing..

NanyFadhly said...

Sama-sama kita bermaafan...tak gitu?.

ejaMaria said...

aiii... tajuk tu tak menahan... :)

Irfa said...

#DZ..
ni betul x nmpk @ buat2 tk nmpk?
ok..sy dg besarkan hrp nmpk la.xpun pkai kanta pmbesar ;)

Irfa said...

#Sara..
ok.senyum kan sedekah

Irfa said...

#YB..
kira pakej spnjang hayat la tu
tkde expired date.hihi

Irfa said...

#KakNet...
alahai..tkpelah kak
nk kemana xde sapa halang
tkde lmpu merah
lmpu hijau je ;)

Yunus Badawi said...

malam jemahat kena lebih sikit minta maaf ..... hehehe

azieazah said...

Tak rugi pun saling memaafkan...

Irfa said...

#kak sweetie..
kejujuran dan kepercayaan penting dlm rumah tangga.tapi memerlukan kerjasama dari kedua belah pihak.
barulah harmoni rumah tangga itu.
kalau satu pihak je yg jujur parahlah..apa2pun doa yg baik2 je.selebihnya biarlah Dia yg menentukan

#kak hanis azla..
sama2 kak.
sharing is caring
ini pun jumpa kat gugel dn rasa macam best utk berkongsi dgn semua

#NanyFadhly..
ye betul betul betul :)

#ejaMaria..
abaikan tajuk tu
xde kaitan pun dgn entri :)

#YB..
oh itu no komen :)

#kak azie..
mengalah tak semestinya kalah ye kak