Friday, January 18, 2013

LISTEN ,LISTEN,LISTEN

~Salam Jumaat~

apa cerita hari ni?
semalam dan hari ini
sana sini aku duk baca
banyak blog duk tulis perkataan

'listen,listen,listen'

dan aku pun keliru
 apa ke benda ni?
aku ketinggalan sesuatu yang baru ke?
macam yang aku baru tahu 
aptb itu ialah singkatan untuk 'apa pun tak boleh'

okey..tanya en gugel
kendian cari kat u-tiub

oh ini rupanya

okey
dah tahu

#maklumat di hujung jari katanya

'listen,listen,listen,listen,listen'
tapi ai like matluthfi punya video
ai kan peminat dia
kih kih kih

my komen is
#hebak ..  hebak .. hebak

16 comments:

lienda said...

salam...
ape nie,listen listen listen
memang akak tak paham.....

Acik Erna said...

assalam dik..akak pun tak tau apa dia..dan tak cari pun..nanti la baru ambik tau he he

Zareda Norman said...

irfa

listen listen listen ni sebenarnya adegan student uum namanya bawani dengan presiden apa ntah tak sure namanya sharifah.. Someti
hing lah taj sure juga. Bawani tanya soalan dan ada sedikir provokasi dan sharifah menberhentikan soalan tu dengan cakap.. Listen.. Listen.. Listen dan berlakulah arguemnt yg bagi kak zar sendiri secara peribadi agak kurang wajar disiru.boleh cari kat yt cari bawani atau sharifah

Yunus Badawi said...

Kawan saya seorg yg bukan Melayu datang ke rumah saya dua hari lepas utk menunjukkan video listen listen listen ni. Kalau tak, harus saya pun ketinggalan ..... huhu

Irfa said...

#kak lienda
ai..kata Note depan mata.carilah kat u-tiub,ada videonya ;)

#kak erna..
ambik tahu sikit2 je..nanti kalau org bercerita takdelah kita nganga je ;)

#kak zar..
dah tengok pun full video tu ;)
mmg hebat tapi saja x nak ulas kat blog,sbb saya bukan pakar pun bab2 mcm ni

#YB..
oklah tu..kiranya tahu la jugak ;)

rATu kEBaYA said...

listen... listen... listen.. tapi sebenarnya tak faham sgt bila tgk video yang sebenarnya...

~ yus ~ said...

hehe, dah tahulah kan Irfa apa listen, listen, listen tu. Kecoh sana sini dalam fb, tu yg akak pun selit juga di blog semalam...hihi.

Mak Wardah said...

Irfa ada tengok...hahahhahah

Nick Nashram said...

saya masuk kelas pastu students bising..cakap la listen2..pastu diorang cakap listen2 tu kena cakap slow2..nati org dengar..hahah

ummiross said...

Hehe..ummi pun ada tengok video Lutfi ni, memang lawak.

Aidah said...

Kecoh kan. Akak kalau ada dalam dewan tu pun akak keluar jugak. Bukan sokong mana2 tapi sebab simple je...I love peace. Tak suka gaduh2...nak tenang2 je. Hehehe.

-Sara- said...

hahaha, die tu kelakar kan :)

azieazah said...

Siapa agaknya yang mendapat untung dari situasi ini?

Nong Andy said...

itulah pasal.. lepas tgk video tu lucu pun ada.. haha...

betul la maklumat di hujung jari aja.. tapi kita yg kena proses maklumat tu.. sama ada nak proses negatif atau sebaliknya..

dengarnya byk juga yg menyebelahi bawani..

NanyFadhly said...

Tapikan Irfa..I tak leh nak accept org yg guna foul language kat sharifah tuh..i pun tak suka cara sharifah tuh...tapi tak patut kot org2 komen and kutuk die kaw2..just my 2 cents..hihihi..peace yaww!

MaMa Rey said...

popularlisten ni sekarang..mula2 dulu pun tak faham apa listen tu..tengok youtube baru tau