Wednesday, February 27, 2013

Doa Ubati Mata Rabun

~AssalaMualaikum~

sapa 'budak kacamata' kat sini?
yang belum berkacamata 
tapi dah rabun sikit2 pun boleh cuba jugak
jom sama-sama kita cuba ye


jumpa kat sini
21 biji Baby Carrot?
kalau takde anak dia
pakai mak dia (carrot size biasa) tu boleh kot
hihi 


4 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

rietta pown ada amalkan mnum carot...doa blom pernah...thanks yea awk for the sharee....

Kakzakie said...

Kakak dulu punyalah takut anak rabun macam mama dia boleh katakan dari dalam perut hingga dah besar selalu bagi makan carrot tapi rabun juga. Doa nak kena amalkan nie..

Puteri Satu said...

klu dah rabun yang bertahun2 ni boleh try tak...hehhe?

Lady Windsor said...

Akak suka baby carrot sbb empuk dan manis, mak carrot pun ok tapi ada sikit degil ler rasanya...kurang manis dan bau macam daun sangat ..yikes!