Friday, February 1, 2013

Hari Kek Sedunia dan makan free

hallo..........entri ke 3
korang sudi lagi ke nak baca?
kalau sudi.aku akan up lagi 31 entri
genapkan 34 entri sempena umur aku
hahaha..takut le tu?

aku tak keluar lunch
banyak sangat makanan depan meja ni
dah tak lalu rasanya nak makan
aku rasa kali ni besday paling best setakat ini
akan datang tak tahulah
kita mana boleh ramal masa depan
kotlah akan datang sambut besday atas Eifel Tower
haruslah tukar ayat
'tahun ni besday yang paling best'
eh,tetiba 

meh tengok gambar
tak cukup 3 ketui kek free tadi
ada lagi kek
bukan kek je,cupcake pun ada

Kek OneWorld
Hari ni kompeni tersenarai dalam OneWorld list
*tepuk tangan untuk diri sendiri*
giler manis aicing kek tu
boleh potong kaki punya

cup cake-lupa airline apa 

cupcake Cathay Pacific Airways

cupcake Air Berlin

tara..pavlova
pestime makan
oh macam ni rasanya
pun manis
sesekali boleh la
aku bukan peminat makanan manis

sandwish sardin dalam kapal punya

sandwish telur juga ada

betik,stoberi dan tembikai
sebagai pecuci mulut

limau sana sini
biasala dah nak CNY
banyak la limau

dan cokolat
tu dia kisah makan-makan free
$$ memang tak keluar dari wallet hari ni

#target minum air banyak2 
sebab hari ni banyak mende manis masuk perut

Syukur Rezki Melimpah Ruah Di Hari Jumaat Yang Mulia

~sekian..selamat berhari minggu~

26 comments:

NinaAz said...

Pavlovaaa.. I loikeee

NenetPenne (NP) said...

budak sambut birthday hari ni..biarkan dia happy happy gituh....

Irfa said...

#NinaAz..
pavlova tu dah lama ngidam
tapi baru hari bersua mulut
bagi saya sedap je cuma manis xleh makan selalu

#KakNet..
masalahnya,budak kah?
huhu...

aQu Mad said...

wahh banyaknya makanan hehe.....

~Cik Viva~ said...

kenape kat opis kite takde kek2 ni semua...ini tidak adil...komplen kat AJ...hahaha

Irfa said...

#aQuMad..
orang kata 'rezki harimau'
maksudnya..banyak makanan sekaligus dalam satu hari..ada hari nak dpt sekeping biskut pun susah ;)

#cikviva..
haip..bahaya ni.ai delete komen ni kang..syuh syuh syuh

Nieda ramly said...

kalau mkn free mesti syok punya

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat hari lahir.....eeehhhh byknye airlines? Kje kt airport ke?

nea lopah said...

sedap nya...comel2 cupcake..sayang nk makan.

IndaMarya said...

banyaknya kek Irfa, syg sekali saya jarang mkn kek, tekak saya ni makan lepat pisang dgn cucog kodok saja.anak2 kata saya masih hidup di zaman belum merdeka..he he.

cha said...

akak keje airport ke kemain byk kek airline huhu

Irfa said...

#kak nieda..
rezki hari jumaat

Irfa said...

#Rietta...
ye..klu nk terbang boleh la kita jumpa ;)

Irfa said...

#NL...
amek gambr je
x mkn pun .hihi

Irfa said...

#Kak Inda Marya..
kek ni mkn sesekali boleh la
tp cokodok n lepat kuih spjg zaman

Irfa said...

#Cha...
ye.gitulah kisahnya ;)

Sweetie said...

Cam mana sandwich kapal punya boleh terhidang kat meja Irfa?... patutlah aritu masa naik MAS tak ada sandwich untuk sarapan... rupanya dah di seludup... heh..heh..

Irfa said...

#Kak Sweetie..
ada majlis kt opis dan katering yg buat sandwich tu mmg yg sama buat utk dlm kapal punya ;)

azieazah said...

Rezeki jangan ditolak. Tapi jaga jangan sampai kena potong kaki. hehhe

Shamsiah Abdul Rahman said...

Alhamdulillah,
Murah rezeki..
Comel2 lak tu.. kalau K.Sham mmg tak termakan la hat yg manis2 tu tambah pulak yg sampai kadar potong kaki tu.

p/s;
Ngeri bila baca skala "manis kadar potong kaki tu".

zie marziah said...

murah rezeki jimat $$$$

birthday kak irfa eh?Happy birthday aka..semoga panjang umur murah rezeki bertambah success

ina ku said...

happy belated birthday irfa. waahh.. meriah betul dengan kek & cupcakes. mcm ni jimat poket betul, hehehe. mmg kena minum air kosong banyak2 tu, hehehe.

NanyFadhly said...

Terlambat pulak nak wish. Hehehe...
Happy birthday Sis Irfa!. Semoga hidup diberkati oleh ALLAH SWT. Joyeux Anniversary!....from PARIS with LOVE gitteww....hahah

Mak Wardah said...

Irfa, bestnya, lupa Happy Belated Birthday Irfa, semoga sentiasa dipermudahkan Allah segalanya.

Irfa said...

#kak azie..
tq kak ;)
mnta jauh la jgn sampai kena potong kaki

#kak Sham..
gurau2 juga
tapi takut dgn ayat tu
takpe..kurangkan manis dalam makanan
tambahkan manis dlm senyuman ;)

#zie marziah..
tq utk doa itu ;)

#

Lady Windsor said...

oo itu makanan dalam kapal ke? seddapnya.. kena naik kapal la kalu gitu nak makan food tu kan..