Tuesday, February 26, 2013

Nuffnang:Suara13.com,Korang ada?

*Selamat Pagi Selasa*

dah lama tak check tabung arnab
emm dah layak untuk cash out
tapi biarlah dulu
#alahai..bila nak cukup untuk sambar sebiji Longchamp nih?

dan seperti biasa kalau buka Nuffnang
suka tengok keywords
masih lagi kebaikkan primrose oil mendahului carta
yang ke 2 ialah -khasiat EPO
eh!entri yang samalah tu
EPO maknanya Evening Primrose Oil

dan satu lagi aku perasan
ada satu BE
ini dia



cepat betul naik $$ untuk iklan ini
dia singgah blog aku 15Feb
selama 12 hari dah cecah rm5.04 sen
blog picisan macam aku ni
nak capai rm1 pun makan masa berbulan tau
tu pasal aku sedikit pelik
banyak duit diorang ye bayar iklan



korang pun mesti ada iklan ni kan
dah macam blog parti politik pulak 
bila tengok iklan tu
hehe

6 comments:

faraherda.razalan said...

Aku takde pon sbb aku bukan most wanted blog. Heeee~

NinaAz said...

Nina dah buang nuffnang sb be xgerak2. Hihihi

NenetPenne (NP) said...

lagi kelakar akak dapat rm0.25 sen... ha haha..

tapi biarlah kat situ..kalau bertambah, baguslah..kalau tak bertambahpun tak apa...

Ann Ishak said...

saya pulak naiklah singgit setiap minggu, jenuh jugak kalau nak menunggu cukup budget nak beli longchamp :)

Kakzakie said...

Kakak rasa kira cepat berbanding ada yg melekat berbulan-bulan tapi nak cecah seringgit pun payah..

Kakak memang tak ada nuffnang..

Kesuma Angsana said...

xdelah pulak!