Wednesday, February 6, 2013

Tutorial Tudung oleh Cik Ajaa

Model:Cik Ajaa

Selamat Petang Semua

hari ni Ajaa take over umie punya blog
#umie masih sibuk mencari dokumen.hehe 

Ajaa nak buat tutorial tudung menggunakan gown
senang untuk dicuba
konfem tak nyesal

1-memula pakai gown macam biasa,yang kembang2 lagi bagus
2-ambik hujung gown bahagian belakang tarik ke atas
3-pastikan ia menutupi kepala
4-nak buat jambul pun boleh,suka hati
5-siap,mudah kan?

sesuai untuk ke majlis tak rasmi
contoh majlis hari jadi anak jiran sebelah
tapi jangan pandang belakang tau
nanti nampak spentot 'munge-munge'
  

suka buat 'hidung' macam tu bila nak ambik gambar
pesen baru kot


sekian..selamat mencuba..
~nantikan tutorial terbaru dari cik Ajaa~

*-*-*-*-*

kalau blog ni masih wujud 15 tahun lagi
agak2 la Ajaa marah tak bila tengok gambar ni?

#bukan aku yang buat tau
tiap kali pakai gown dia buat fesyen tudung tu
tapi dalam rumah la ;)

21 comments:

  1. i think she will laugh out loud when she saw this... hopefully this website still exist laa kan...

    ReplyDelete
  2. Hihihi..... Cute apa amik gmbr gtu.. :D

    ReplyDelete
  3. Heee.... apa aje gaya budak mesti buat hati kita senang memandang.. Selagi tak tidur ada aje idea nak buat itu-ini kan:)

    ReplyDelete
  4. amboi comelnya dia buat pesen tudung dengan pesen hidung

    ReplyDelete
  5. Ajaa pandai buat tutorial kelaka sekarang ni. Hahaha.

    ReplyDelete
  6. blog utama sy corat coret pinkummi ye :)

    ReplyDelete
  7. kalau blog ni wujud 15 tahun lagi... Saya yakin cik Ajaa tu tentu suka.

    Irfa dah cuba ke 'ikat' tudung pesen tu... he..he..

    ReplyDelete
  8. Nak pinjam tudung cik ajaa bole....?
    Cute sangat...!!

    ReplyDelete
  9. Tgh membayangkan..
    Hat spentot munge-munge tu la..
    Bumber ada addition tak?
    Sini byk je jual spentot yg ada span tu.. mau kasi extra BULAT bila dipandang..

    p/s;
    Lps tu bila ada yg kena rogol.. salah sape??

    ReplyDelete
  10. pandainya dia. esok suruh umi pakai macam tu gi opis.

    ReplyDelete
  11. dia buat hidung kembang kuncup ke tuh...haha

    ReplyDelete
  12. hahaha atas kepala tutup..bila tegok tang bawah..nampak peha cekci mekci la kak ajaa...kikiki...

    ReplyDelete
  13. comelnya.......!

    boleh pula buat tudung macam tu kekekekekekek... seksi tu!

    ReplyDelete
  14. tutorial yang bagus tapi...
    bahaya untuk di cuba :P

    ReplyDelete
  15. hai kak, tiket legoland murah RM70 per adult/child. Ramai dah beli ngan saya, boleh tengok di facebook page
    LEGOLAND TICKETS SPECIAL PROMOTION
    http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253

    atau di blog saya

    http://thepurpleroselover.blogspot.com/

    thanks! :)

    ReplyDelete
  16. alahiii tomei tomei,
    lagi-lagi buat idung n mulut tu

    ReplyDelete
  17. Ajaaa.....matik matik untie rietta igtkan tutorial tudung....kiut larr ajaa nie....

    ReplyDelete
  18. hehheeee.... gerraammm nak ciom2...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)