Wednesday, February 6, 2013

Tutorial Tudung oleh Cik Ajaa

Model:Cik Ajaa

Selamat Petang Semua

hari ni Ajaa take over umie punya blog
#umie masih sibuk mencari dokumen.hehe 

Ajaa nak buat tutorial tudung menggunakan gown
senang untuk dicuba
konfem tak nyesal

1-memula pakai gown macam biasa,yang kembang2 lagi bagus
2-ambik hujung gown bahagian belakang tarik ke atas
3-pastikan ia menutupi kepala
4-nak buat jambul pun boleh,suka hati
5-siap,mudah kan?

sesuai untuk ke majlis tak rasmi
contoh majlis hari jadi anak jiran sebelah
tapi jangan pandang belakang tau
nanti nampak spentot 'munge-munge'
  

suka buat 'hidung' macam tu bila nak ambik gambar
pesen baru kot


sekian..selamat mencuba..
~nantikan tutorial terbaru dari cik Ajaa~

*-*-*-*-*

kalau blog ni masih wujud 15 tahun lagi
agak2 la Ajaa marah tak bila tengok gambar ni?

#bukan aku yang buat tau
tiap kali pakai gown dia buat fesyen tudung tu
tapi dalam rumah la ;)

21 comments:

NenetPenne (NP) said...

i think she will laugh out loud when she saw this... hopefully this website still exist laa kan...

Ratu Hatiku said...

Hihihi..... Cute apa amik gmbr gtu.. :D

Kakzakie said...

Heee.... apa aje gaya budak mesti buat hati kita senang memandang.. Selagi tak tidur ada aje idea nak buat itu-ini kan:)

Acik Erna said...

amboi comelnya dia buat pesen tudung dengan pesen hidung

Mimi Azirah said...

tutor yg simple hehehe

Aidah said...

Ajaa pandai buat tutorial kelaka sekarang ni. Hahaha.

Mimi Azirah said...

blog utama sy corat coret pinkummi ye :)

NanyFadhly said...

comeyyyyyyynyoooooo!!!!

Sweetie said...

kalau blog ni wujud 15 tahun lagi... Saya yakin cik Ajaa tu tentu suka.

Irfa dah cuba ke 'ikat' tudung pesen tu... he..he..

Asyifa Mustaffa said...

Nak pinjam tudung cik ajaa bole....?
Cute sangat...!!

Shamsiah Abdul Rahman said...

Tgh membayangkan..
Hat spentot munge-munge tu la..
Bumber ada addition tak?
Sini byk je jual spentot yg ada span tu.. mau kasi extra BULAT bila dipandang..

p/s;
Lps tu bila ada yg kena rogol.. salah sape??

Rumah Kuning said...

pandainya dia. esok suruh umi pakai macam tu gi opis.

Papa Mifz said...

dia buat hidung kembang kuncup ke tuh...haha

4feet8 said...

haha.. comel aja..

Lady Windsor said...

hahaha atas kepala tutup..bila tegok tang bawah..nampak peha cekci mekci la kak ajaa...kikiki...

Nong Andy said...

comelnya.......!

boleh pula buat tudung macam tu kekekekekekek... seksi tu!

Ann Ishak said...

tutorial yang bagus tapi...
bahaya untuk di cuba :P

sweet nisa said...

hai kak, tiket legoland murah RM70 per adult/child. Ramai dah beli ngan saya, boleh tengok di facebook page
LEGOLAND TICKETS SPECIAL PROMOTION
http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253

atau di blog saya

http://thepurpleroselover.blogspot.com/

thanks! :)

Yong Is My Name said...

alahiii tomei tomei,
lagi-lagi buat idung n mulut tu

HeNRieTTa JoSe said...

Ajaaa.....matik matik untie rietta igtkan tutorial tudung....kiut larr ajaa nie....

m.u.l.a.n said...

hehheeee.... gerraammm nak ciom2...