Wednesday, March 27, 2013

aptb

hai korang
selamat hari RABU
aku baru masuk keje
selepas bercuti
sabtu ahad senin dan selasa
sempena anak sulung balik bercuti
(wah!macam anak belajar oversea.hehe)

tapi mood adalah ke laut
henpon meragam
bila ON,keluar ikon jenama henpon
pusing2 kejap pastu padam tanpa pesan

kepada yang sms,call,whatsapp ke hapa
maaf tak dapat jawab
huhu

bila henpon buat hal
rasa macam duk dalam gua
tak tahu perkembangan dunia

aptb
(apa pun tak boleh)

13 comments:

Ratu Hatiku said...

selamat kembali bertugas... :)

shazrina said...

aptb tu ape pon tak boleh ker? hahahaha okok .. aptb, aptb, aptb ..

jarimanis said...

aptb ..JAMBU...ehehehe

Dia minta tukar baru lah tuee :-)

Norhaizan hakim said...

Maknanya ada alasan yg kukuh untuk tukar henfon baru...best tu..

:: Cik Viva :: said...

tukar hp baru jelah..yang tu kasi kakak..hehe

Nieda ramly said...

nak tepon baru le tu

Kayna said...

APTB nih ada syarikat bas kat jakarta. ingat nak amek gamba. tak sempat plak.. hehehe

Hanis Azla said...

salam irfa..

ingatkan apalah yang aptb tu tadi he..he.. nmpknya, dah tiba masa nak tukar hplah tu..

Yunus Badawi said...

Dah masa utk tukar hp barulah tu. Apa kata sambar iPhone 5 atau Z10 sebijik? .... hehehe

Rumah Kuning said...

yg positifnya...dpt hidup tanpa gangguan. hehe

Irfa said...

@Ratu Hatiku..
Hehe..mood xde nak wat keje sbb memikir kisah handphone yg buat hal itu

@Shazrina..
Memula tu x tahu…lama jugak baru apa maknanya
Hehe

@JariManis..
Ha’ah..Jambu la yg popularkan perkataan ni ;)
Tukar baru?jap intai wallet

@Kak Zan..
Baru lagi tu kak..belom smpi setahun usianya 

@CV..
Hajat gitulah tapi dah buat ni acaner?
Uwaaaa

@Nieda..
Pakai public phone jelah pasni
Sediakan syiling satu plastic

@Kayna..
Oh ada syarikat bas nama aptb ke?
Nanti nak gugel ;)

@Kak Hanis..
Sakit ati kak..henpon tu baru lagi.
Saya kena cari warranty kad..lupa dah mana letak
Saya ni kalau boleh nak pakai smpi pencen.hehe

@YB..
Iphone5 tu belum mampu saya nak mimpi
Kalau berduit pun saya mgkin akan pk 16kali

@Kak Za(RumahKuning)..
Mmg takde gangguan kak..tp risau kalau org call hal kecemasan ;(

Orga said...

sekarang ni kalau beli hp dapat diskaun 200, apa lagi, siap sedia lah hujung minggu ni :)

Lady Windsor said...

cepat beli phone baru..akak hari tu tiga hari phone rosak..mak datukk memang rasa terasing dan ketinggalan sangat...