Wednesday, March 13, 2013

Nak Baca Je

hari ni taknak update
nak baca semua blog kat list belah kanan tu je

tunggu ye
aku datang ni
sediakan sirap dan biskut merry ye
nak hidang pavlova pun okey jugak
^_^

17 comments:

:: Cik Viva :: said...

pavlova manis..nanti rosak gigi
#tok nyabit...huhu

Rumah Kuning said...

lempeng boleh? hehehe

cheqna said...

pavlova???amboi..jemput jemput..umah cheqna ada eskrem..=)

faraherda.razalan said...

Aku ade gula-gula angin je ni. Nak tak?

aQu Mad said...

mee maggi boleh ? ekeke..

Cho Zila said...

nanti mai blog akak lak.... pavlova ehm nak gak dah lama tak makan...

Daddy Ziyyad said...

saya hidang baklava!

haha

NM03 said...

meh la...

cokodok banyak lagi ni ha

Acik Erna said...

ni yang tulis ni bukan update ke namanya he he

♥cikmOt♥ said...

alamakkk...tuan rumah takde ni...camner kami semua nak masuk...

datang lagi la esok ek...

Nida n' Hanafi said...

melawat tuan rumah kembali :)

zie-shah-zie said...

ok nasi goreng kg done!

Papa Mifz said...

pegedil nak tak..??

combi said...

singgah combi jgk :p

lupekanje said...

acik pun rasa nak gi jenjalan kok ada masa lapang arini...blogwalkings....

HeNRieTTa JoSe said...

errr....nie kira updet larr nie...ok ok...japnk wt kopi...tetamu nak dtg nie....hehehe....

Ema Blog said...

dipersilakan..just gambar makanan jer..hehehe