Tuesday, April 16, 2013

Header Doodle,Maka Impian Pun Tercapai


cantik tak?
sila cakap cantik
lama dah aku kelip-kelip mata nak header macam ni 
jeles bila tengok blog orang lain yang lawa-lawa
nak buat sendiri tidak jumpa jalannya
ai kan mak budak tapi jiwa budak2
so nak jugak header doodle

TQ buat blogger Aini Zakaria 
yang merealisasikan impian aku itu

(^_~)

# merah sangat ke blog aku ni?
sakit mata tak korang view blog ni?
sila bagitau dengan jujur ye

13 comments:

  1. tomei tomei tomei.. nak jugak nak jugak!! boleh ke dia buatkan doodle aku satu family.. kalo buat aku sorang2..nanti yg lain jeles kekdahnya..wakaka..

    ReplyDelete
  2. ala...comeinya sgt..sesuai dengan HappY Irfa tue..backgroud merah tu tak kacau pun item story warna putih ni..ok per..JM sukerrrr heee

    ReplyDelete
  3. terkejut nengoknya...cantik tp kak xfhm sgt dgn grafik cam ni tp buat2 fhm jer irfa...

    ReplyDelete
  4. Vavavs. Baru punyaaaa. Tantikkkk. Hehe

    ReplyDelete
  5. meriah , meriah....dan ceria .tepi je merah , tapi tengah putih ok la...

    ReplyDelete
  6. cute...suka tengok cartoon tu comel sangat...

    ReplyDelete
  7. cantik! saya suka, saya suka..:)

    ReplyDelete
  8. cantik.. merah memang bikin sakit mata sikit.. background biru sekarang lagi cun.. lembut je mata memandang.. hehe~

    ReplyDelete
  9. salam
    cutenye doodle tu. Cantk color blog yg baru nie, Irfa. Ceria habis warna merah nie.
    TQ

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)