Tuesday, April 16, 2013

Header Doodle,Maka Impian Pun Tercapai


cantik tak?
sila cakap cantik
lama dah aku kelip-kelip mata nak header macam ni 
jeles bila tengok blog orang lain yang lawa-lawa
nak buat sendiri tidak jumpa jalannya
ai kan mak budak tapi jiwa budak2
so nak jugak header doodle

TQ buat blogger Aini Zakaria 
yang merealisasikan impian aku itu

(^_~)

# merah sangat ke blog aku ni?
sakit mata tak korang view blog ni?
sila bagitau dengan jujur ye

13 comments:

Rai Ourkizuna said...

tomei tomei tomei.. nak jugak nak jugak!! boleh ke dia buatkan doodle aku satu family.. kalo buat aku sorang2..nanti yg lain jeles kekdahnya..wakaka..

jarimanis said...

ala...comeinya sgt..sesuai dengan HappY Irfa tue..backgroud merah tu tak kacau pun item story warna putih ni..ok per..JM sukerrrr heee

m.u.l.a.n said...

memang cantiiiikkkk...

paridah said...

terkejut nengoknya...cantik tp kak xfhm sgt dgn grafik cam ni tp buat2 fhm jer irfa...

NinaAz said...

Vavavs. Baru punyaaaa. Tantikkkk. Hehe

IndaMarya said...

cute ..

Nieda ramly said...

meriah , meriah....dan ceria .tepi je merah , tapi tengah putih ok la...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cute...suka tengok cartoon tu comel sangat...

lyana len said...

cantik! saya suka, saya suka..:)

Rinah said...

cantik.. merah memang bikin sakit mata sikit.. background biru sekarang lagi cun.. lembut je mata memandang.. hehe~

:: Cik Viva :: said...

nak jugak!!!

ZieMarziah said...

comel!nak nak nak nak

tifa anvar said...

salam
cutenye doodle tu. Cantk color blog yg baru nie, Irfa. Ceria habis warna merah nie.
TQ