Thursday, April 25, 2013

Laksam Yang Enak Di Pagi Khamis Yang Indah


alhamdulillah
rm3.00
brother dari kelantan yang jual
dia jual ketupat daun palas
pagi ni dia bawak laksam sekali

cukup rasa
lemak dan pedas sekata

suka laksam?
ada beza laksam dengan laksa
laksam bentuknya tebal bukan bulat panjang macam laksa
hehe

18 comments:

  1. Sedapnya...akk kalau beli mst mtk yg xnk sayur.. :D

    ReplyDelete
  2. salam,

    terus ...teringin

    sesekali pekena memang licin..suka!

    ReplyDelete
  3. lama tak buat laksam.. kat sini tak jumpa lagi laksam yg sedap..

    ReplyDelete
  4. Kakain mmg suka mkn laksam,..selalu beli jer nk buat sendiri x pandai...

    ReplyDelete
  5. Irfa, kalau di Perlis ni kalau laksam ulamnya ialah kcg pjg dn taugeh ja.

    ReplyDelete
  6. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. sedapnye...tingin nak makan tapi tahu jelah kan baru jeh habis pantang 2 bulan...perut pun belum kecut lagi hi hi

    ReplyDelete
  8. Suka laksam.. boh ulam byk2.. kuah kasi banjir. Aduhaiiiii.. dugaan betul la..

    ReplyDelete
  9. tak pernah lagi cuba makan laksam , laksa biasa lah...:)

    ReplyDelete
  10. Banyak sayurnya tu.

    Emak Adam suka laksam yg macam ni.

    ReplyDelete
  11. terliur plak tengok laksam tue..

    ReplyDelete
  12. My fav ni Irfa...sedap memang sedap nak pulak kalau kerja tangan orang2 veteran.

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)