Thursday, April 25, 2013

Laksam Yang Enak Di Pagi Khamis Yang Indah


alhamdulillah
rm3.00
brother dari kelantan yang jual
dia jual ketupat daun palas
pagi ni dia bawak laksam sekali

cukup rasa
lemak dan pedas sekata

suka laksam?
ada beza laksam dengan laksa
laksam bentuknya tebal bukan bulat panjang macam laksa
hehe

18 comments:

Ratu Hatiku said...

Sedapnya...akk kalau beli mst mtk yg xnk sayur.. :D

:: Cik Viva :: said...

emm..sape abg tu?? hahah

Ati Masrif said...

salam,

terus ...teringin

sesekali pekena memang licin..suka!

BungaTulip said...

harga yang berpatutan..

izawani said...

Suka sangat laksam !

nea lopah said...

ulam lebih....hehehehe

Mimi Azirah said...

sy tak pernah mkn laksam

Rai Ourkizuna said...

lama tak buat laksam.. kat sini tak jumpa lagi laksam yg sedap..

jarimanis said...

hrmmm..sedapnya...

ainnoraini said...

Kakain mmg suka mkn laksam,..selalu beli jer nk buat sendiri x pandai...

IndaMarya said...

Irfa, kalau di Perlis ni kalau laksam ulamnya ialah kcg pjg dn taugeh ja.

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

lienda said...

sedapnye...tingin nak makan tapi tahu jelah kan baru jeh habis pantang 2 bulan...perut pun belum kecut lagi hi hi

Shamsiah Abdul Rahman said...

Suka laksam.. boh ulam byk2.. kuah kasi banjir. Aduhaiiiii.. dugaan betul la..

Papa Mifz said...

tak pernah lagi cuba makan laksam , laksa biasa lah...:)

Yunus Badawi said...

Banyak sayurnya tu.

Emak Adam suka laksam yg macam ni.

Rinah said...

terliur plak tengok laksam tue..

Mak Wardah said...

My fav ni Irfa...sedap memang sedap nak pulak kalau kerja tangan orang2 veteran.