Friday, April 5, 2013

Welcome Back my dear Glitterati

2 minggu lalu
tanpa aku tahu dimana silapnya
nak kata siarkan iklan lain,takde
nak kata click iklan sendiri
aku dengan yakin dan pasti 
yang aku tak buat xtvt tak sihat itu

tapi bila check Nuffnang
status Glitterati ditarik dan menjadi Non Glitterati
sedey seketika..huhu
# rupanya ada beberapa blogger pun tulis yang sama
status kena tarik tanpa tahu apa silap
masa tu aku malas nak tulis
so aku biarkan je 
nak tengok bila dia bagi balik status tu

kecik ati punya pasal..hujung bulan March
tarikh sebenar ialah 29March2013
terus cash out je apa yang ada
tak sempat tunggu 3 angka pun
huhu

Tapi
setelah hampir 3 minggu dia hilang
baru hari ni tiba-tiba dia menjelma
eh!seperti mimpi di siang hari 

ini dia
taraaaaa

15sen?
sebiji gula-gula dapat ke?

welcome back,my Gliteriti
anyway TQ Nuffnang
tapi BE nya mana?
bagi la seketui dua 

(^_~)

6 comments:

~ yus ~ said...

adalah tu tersilap di mana2 kot Irfa, InsyaAllah lepas ni ada BE..:)

Acik Erna said...

kadang2 kan..nuffnang pun hilang he he

aNIe said...

Irfa dulu status glitterati akak pun ilang... rupanya sbb satu dari blog akak tu akak private kan... lepas perasan kesilapan akak...terus akak buang blog tu dari senarai nuffnang...tinggal yg tiga blog je

Irfa said...

#kak yus..
saja je kak.xdelah stres mana
gempak je lebih ;)

#KakErna..
gitu pun ada?
ada hari dia tak sihat kot.hehe

#KakAnie..
oh itu menyumbang kepada status ditarik ke?saya ada satu blog provate..entri lama2 dulu masa memula ada blog.takkan nak delete kot?sayang la pulak kalau delete

Ratu Hatiku said...

Akk msh xpaham bab2 nie sbb msh baru...

yana yani said...

dulu2 pkai gak nufnang..skrg x dah..mls bab x naik2 pon angka tuh..