Thursday, May 2, 2013

Drama Korea:That Winter,The Wind Blows(Ending)

# mood:lap air mata..baru abis layan drama korea..abis lunch time aku.huhu.sorry ye,kepada yang anti drama korea sila klik X ,atas belah kanan tu.hehe

Malam ni ending kalau follow drama ni di channel 393 OneHD tapi sejak dah tahu link DramaCrazy..sila Klik sini Ending That Winter,The Wind Blows..hehe

suka tengok muka dia ni
muka cam tak mekap
tapi lawa


'hero airmata'
asik la nak nanges
dia nanges,ngan aku pun nanges sama
apa cer?

masa ni heroin kata
'kalau saya masih hidup lepas pembedahan,kita jumpa lagi
dan saya juga cintakan kamu Oh Soo'
hahaha


makcik ni pada mulanya aku ingat jahat
akhirnya baik tapi niat tidak menghalalkan cara la makcik oi

minah sengal akhirnya jatuh cinta dengan kawan baik Oh Soo
duk kampung tanam padi
hahaha  

lawa sangat tempat ni
bila aku nak gi Korea nih?
berangan jelah dulu

alahai Oh Soo..ku fikir ko sudah mati
rupanya dari kaki judi hebat jadi waiter la pulak

amboi suka kamu ye?

ingatkan dua-dua dah mati
eh?hero heroin mana boleh mati
terbakar panggung nanti
haha


heppp..buat apa tu?
#bawah umur sila tutup mata ye
akhirnya mereka hidup gembira bersama selama2nya
hehe

malam ni takyah tengok lagi dah
bagi peluang anak2 tengok kartun pulak
mesti abam sangat gembira
(^_~)

12 comments:

gerhana luka said...

dah sudah tengok endingnye yer takpe kita tunggu malam ni je.. hidup Korea! kik.kik.kik

jarimanis said...

JM feminta tegar korean drama ni so mmg tak close entry ni..baca sampai habis :-)

m.u.l.a.n said...

isshhhh tak aci tengok awal2... tak best ahh.. nak kena tunggu tengok kat tv kasi besor2 baru feeling heheee...

faraherda.razalan said...

Hoh! Bukan muhrim! Dosa beb, dosa!!!

Heheheh =p

Rai Ourkizuna said...

ko ingat cite shah rukh khan ke terbakar panggung hero kalah.. hahaha.. aish.. ko jgn la menguja aku ngan cite korea..hish hhish..

Aisy Nasiha said...

Alahai...dah habis? Nak tgk lah endingnya.. Walaupun tgk tak penuh tapi kalau tahu episod last, mesti kena juga tgk ni..

sitiezahim said...

salam irfa, yep saya pon dah abis tgk citer ni. cerita sedih (walau i miss u lagi sedih kan) nasib baik ending eppi n scenery lawaaaaa gileeee....heroin tu (lope nama dia) mmg diketahui ramai kecantikannya, jauh lagi lawa skarang dr time dia belakon full house dulu..hehehe..

Orga said...

kalau macam ni, memang patut terjah korea la, hehe...setuju tu, hero heroin mati, confirm boleh huru hara panggung :)

mama aryan said...

dah lama tak tgk citer korea... asyik berebut channel ngan en.suami je

Sweetie said...

Saya tak 'layan' cerita Korea... Irfa... tak suka sedih...

Nashays said...

baru nak mula tengok citer ni..tabah je laa

NinaAz said...

Aah sis. Natural beauty kan. Mcm xmekap. Cantik kulit dia. Suka warna kulit cam tu