Monday, June 10, 2013

2 Bulan 7 Hari sebab status Non Glitterati


cash out 29March
April 30 Hari
May 31 Hari

dan 

7 Jun 2013, barulah cheque sampai ke pos box aku
total hari ialah 68 hari

hahaha


15 comments:

  1. kak zar pun cash kan lah.. boleh buat banjer raya haji.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zar..
      wah! kalau boleh buat belanja raya konfem banyak lah tu
      saya nak beli tudung Fareeda ori pun x lepas tu.hehe

      Delete
  2. waa.. teman x pnh cash out lagi.. sedeyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenku Butang..
      simpan banyak2 baru tekan cash out ye ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Combi..
      kalau ribu riban lagi best kan?hehe

      Delete
  4. lame bebeno menunggu cek... sebab status..haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misz Sheyla
      haha tu lah pasal
      tak tahu apa sebab status kena tarik
      puas cari dimana silapnya
      nak kata ada siar iklan lain .. xde pun

      Delete
  5. Replies
    1. KakPb..
      buleh sangat la setakat segelas teh beng dgn sepingge mee goreng mamak
      x abis rm10 pun
      hihi

      Delete
  6. ni budget buat pi pasar ramadhan Irfa lepas nie

    ReplyDelete
  7. waaah rezki Alhamdulillah......blehlah blanja akk sorang lagik...hihi

    ReplyDelete
  8. irfa
    alaaa bestnya...akak punya dok ada lima hengget sejak awal bulan lalu
    naik sket sebelum ni 2.50 jerkk..

    masih lagi tak faham cemane nak buat supaya jumlah tu naik
    status gliteratti..ntah le..

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)