Monday, June 10, 2013

2 Bulan 7 Hari sebab status Non Glitterati


cash out 29March
April 30 Hari
May 31 Hari

dan 

7 Jun 2013, barulah cheque sampai ke pos box aku
total hari ialah 68 hari

hahaha


15 comments:

Zareda Norman said...

kak zar pun cash kan lah.. boleh buat banjer raya haji.. hehehe

tenku butang said...

waa.. teman x pnh cash out lagi.. sedeyy

combi said...

bestnye dapat cash out :)

misz sheyla said...

lame bebeno menunggu cek... sebab status..haih

:: Cik Viva :: said...

Untunglaa..buleh g jasko...hehe

Irfa said...

Misz Sheyla
haha tu lah pasal
tak tahu apa sebab status kena tarik
puas cari dimana silapnya
nak kata ada siar iklan lain .. xde pun

Irfa said...

Combi..
kalau ribu riban lagi best kan?hehe

Irfa said...

Tenku Butang..
simpan banyak2 baru tekan cash out ye ;)

Irfa said...

Kak Zar..
wah! kalau boleh buat belanja raya konfem banyak lah tu
saya nak beli tudung Fareeda ori pun x lepas tu.hehe

pB said...

leh lar belanja kak pB

Irfa said...

KakPb..
buleh sangat la setakat segelas teh beng dgn sepingge mee goreng mamak
x abis rm10 pun
hihi

Yong Is My Name said...

ni budget buat pi pasar ramadhan Irfa lepas nie

Kak Nik Ja said...

waaah rezki Alhamdulillah......blehlah blanja akk sorang lagik...hihi

Nieda ramly said...

masyuk juga . alhamdullillah

Lady Windsor said...

irfa
alaaa bestnya...akak punya dok ada lima hengget sejak awal bulan lalu
naik sket sebelum ni 2.50 jerkk..

masih lagi tak faham cemane nak buat supaya jumlah tu naik
status gliteratti..ntah le..