Monday, June 24, 2013

We Only Plan ( Kita Hanya Merancang)

Salam Isnin dan Selamat Pagi ;)
# bersyukur masih bernafas hingga kini, walaupun dada ada sikit sesak macam tak cukup oksigen dan tekak adalah gatal bagai di garu2, asyik nak batuk je

Banyak mende nak stori mori, tapi biarlah gambar bercerita ye (wpun cuma sekeping gambar je.hehe)


tok tok tok
apa di dalam?
Trip kali ni tak 'smooth' macam trip yang lepas. Juga pengajaran untuk aku di masa akan datang. Beberapa perkara pengajaran ialah :

JANGAN PERGI SANA WAKTU 'PUNCAK' NAK RAYA MACAM NI. 

Sebabnya:

- barang dah tak banyak pilihan (ada size, kaler pilihan pulak takde. ada kaler, size pulak dah habis)

- peniaga sangatlah 'demand', mintak kurang singgit pun bolayan sebab dia tahu orang ramai nak beli. Mereka mengamalkan konsep 'take it or leave it'

- nak memilih barang adalah sengsara dengan cuaca panas dan sesak dengan manusia.

- ops, bab kastam pun satu hal lagi, sana dan sini pun sama diorang mmg intai je :(

Okey tu je nak citer, bye ;)

8 comments:

  1. Replies
    1. KAK AZWA..
      sbnrnya byk cerita disebalik kejadian.tp penat otak nak fikir
      kalau free nanti sy huraikan :)

      Delete
  2. Replies
    1. FARA..
      angguk smbil kelip2 mata (^_^)

      Delete
  3. g mana pulok nie ??
    jalae sokmo

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakPb..
      bilo kita nak buat rombongan cik kiah ni?

      Delete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)