Tuesday, July 9, 2013

3 BE Untuk Sambut Ramadhan

Sarapan apa pagi ni? esok jangan pulak buat2 lupa ye, tetibba bangun tido lepas subuh tu pi bancuh milo pulak ye, esok pagi kita sahur je esok no more sarapan selepas subuh okey ;).

Tadi kan aku bersarapan popia besar (memang besar pun, size selebar tapak tangan aku, nak ambik gambar segan sebab sarapan kat opis orang lain, huhu). Tapi memang sedap sangat intinya, ada bawang goreng dan sengkuang dalam tu. Katanya 'ex staff yang jual. dia ada buka kedai di medan selera dalam Tesco Nilai, kalau teringin boleh la pegi sana nanti'.

Ingat tak nak menulis dalam bulan posa nanti, yelah sangat. Tapi sesaja gi jenguk Nufnang. eh! ada 3 ketui BE sangkut kat situ. emm baikla pulak en Nuffnang ni.

TQ kepada Drypers Quality Story, Kanebo Kate SS Collection (dah ada kat situ sejak 3Julai lepas) dan terbaru pagi ni ialah Sunsilk. Moga bertahan lama :)



# rezki bulan posa kot (^_^)
bukan banyak pun tp siap buat entri
maklumlah, bukan senang BE nak singgah kat blog sendu macam blog aku nih 

5 comments:

  1. Rejeki bulan poselah beb! Hehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. FARA..
      aku tak paham konsep pembahagian BE nih
      kalau aku tak apdet 2/3 hari dtg lak BE
      masa tu mana ada mood nak menulis
      time apdet hari2 langsung tak melekat

      menulis pun suka-suka
      ada tu adalahlah, tak menunggu sgt pun ;)

      Delete
  2. Jeles tau..JM tak ada pung BE..tak per sikti pun tetap juga rezeki tuh :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM..
      di bagi ambik
      tak bagi nak kata apa
      ye dak?

      Delete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)