Tuesday, July 9, 2013

3 BE Untuk Sambut Ramadhan

Sarapan apa pagi ni? esok jangan pulak buat2 lupa ye, tetibba bangun tido lepas subuh tu pi bancuh milo pulak ye, esok pagi kita sahur je esok no more sarapan selepas subuh okey ;).

Tadi kan aku bersarapan popia besar (memang besar pun, size selebar tapak tangan aku, nak ambik gambar segan sebab sarapan kat opis orang lain, huhu). Tapi memang sedap sangat intinya, ada bawang goreng dan sengkuang dalam tu. Katanya 'ex staff yang jual. dia ada buka kedai di medan selera dalam Tesco Nilai, kalau teringin boleh la pegi sana nanti'.

Ingat tak nak menulis dalam bulan posa nanti, yelah sangat. Tapi sesaja gi jenguk Nufnang. eh! ada 3 ketui BE sangkut kat situ. emm baikla pulak en Nuffnang ni.

TQ kepada Drypers Quality Story, Kanebo Kate SS Collection (dah ada kat situ sejak 3Julai lepas) dan terbaru pagi ni ialah Sunsilk. Moga bertahan lama :)



# rezki bulan posa kot (^_^)
bukan banyak pun tp siap buat entri
maklumlah, bukan senang BE nak singgah kat blog sendu macam blog aku nih 

5 comments:

faraherda.razalan said...

Rejeki bulan poselah beb! Hehehehe....

jarimanis said...

Jeles tau..JM tak ada pung BE..tak per sikti pun tetap juga rezeki tuh :-)

Irfa said...

FARA..
aku tak paham konsep pembahagian BE nih
kalau aku tak apdet 2/3 hari dtg lak BE
masa tu mana ada mood nak menulis
time apdet hari2 langsung tak melekat

menulis pun suka-suka
ada tu adalahlah, tak menunggu sgt pun ;)

Irfa said...

JM..
di bagi ambik
tak bagi nak kata apa
ye dak?

jarimanis said...

heeeeeeeee..setuju