Friday, September 6, 2013

MATTA Fair 2013


sapa yang suka cuti-cuti tu 
jom gi MATTA Fair kat PWTC
mulai hari ni 6 Sept - 8 Sept 2013
10 pagi - 9 malam

sebenarnya aku pun tak penah pegi
tapi orang yang penah pegi kata berbaloi pegi waktu promo ni

untuk lebih info sila klik
website MATTA Fair

# entri sepintas lalu sebab kengkawan sebelah ni sunyi
diorang kena jaga booth kat MattaFair katanya

selamat berhujung minggu

(*_*)


22 comments:

Kakcik said...

Kakcik tak pernah pergi ke MATTA fair ni...

katanya ada diskaun besar2an untuk pelancongan ya? :)

:: Cik Viva :: said...

nak iklan carik cabin crew boleh?? hahah

Irfa said...

KAKCIK..
kata org gitulah,tpt tu mmg sesuai bagi yang suka bercuti
tiket kapal terbang, hotel dan pakej pelancongan di bawah satu bumbung
konsepnya ;)

Irfa said...

CV..
iklan cabin crew ada kat
THE STAR -esok dan Mingguan Malaysia lusa (ahad)

Anne Rihann said...

tula nak pegi, dulu mmg dapat murah sgt compare pegi direct ke hotel :) recommended!!

Sweetmama said...

sama lah x pergi ke matta fair tp mmg ramai kawan yg ckp berbaloi kalau beli pakej dr matta fair.., x pernah pergi sbb w/pun suka berjalan asben malas nak bersesak ke sana

Aisy Nasiha said...

Nak pergi jugalah....mana tahu kot ada pakej menarik yg sesuai...

lupekanje said...

Tak apa la. Accik mattafair kat rumah je lah...heheh.

Sweetie said...

Irfa saya nak gi esok! nak carik tiket murah ke UK.

Rai Ourkizuna said...

ala.. ko tak payah nak ke matta fair.. tiket ko dapat lagi murah kot.. hehe..

aku tak penah pegi matta fair.. takut terbeliak biji mata tapi telan air liur je sbb tak mampu.. huhuhu

Irfa said...

ANNE..
tu dia..
testimoni nih,hihi

Irfa said...

SWEETMAMA..
bagi orang yang suka merancang perjalanan bagus gi MATTA Fair ni
diorang boleh survey dan pilih mana tarik yg offer harga murah
bagi saya yg jenis ada $$ baru fikir ni,payah sikit ;)

Irfa said...

AISY NASIHA..
pegi jangan tak pegi,nnti share apa yang best kat sana ;)

Irfa said...

ACCIK..
gi funfair jelah,seronok jugak tu tapi accik tak de budak kecik pulak ye

Irfa said...

SIS SWEETIE...
ha,bagus tu.
boleh gi UK lepaskan rindu pada si abang ;)

Irfa said...

RAI..
psttttttttt jangan citer kat orang

ala ko ni
bagi lah aku peluang promo sikit ;)

Rose Azadir said...

Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.

Nieda ramly said...

irfa , angan2 dalam hati nak terbang bercuti setiap kali ada cuti heheheh

chekmud said...

beli tiket star cruises kak..

HeNRieTTa JoSe said...

hr nie kerja...huhuhu...

m.u.l.a.n said...

mmg berbaloi tapi kalo cuti hubby tak lepas time booking, maka melepas lah tiket2 yg ter-book itu... sbb dah terkena beberapa kali, maka kisahnya pejam mata lah namun terpaksa lah berhemah menabung & berjimat.. tapi kan, kalo time 2-3 minggu nak pi, masih ada seat yg murah kalo flight tak penuh.. kena rajin bersengkang mata & main2... tu yg kami buat... alhamdulillah.. ada kawan ajar..

||aLeaSaRa|| said...

owh kak lea tak pernah pun pergi matta.tak reti nak plan waktu yang sesuai sebenarnya.bila kak lea free,husband pulak busy huhu.kalau nak jalan ke mana2 je.bila husband kata jom siap..terus berangkat he3...


p/s-->sis irfa,semalam kak lea dah pergi rumah mak datang kebun sekali,nak tengok cili.semua dah habis petik kawan ayah tolong jualkan.kena tunggulah pokok tu berbuah lagi..lambat tu he3..sori tau :)