Friday, September 6, 2013

MATTA Fair 2013


sapa yang suka cuti-cuti tu 
jom gi MATTA Fair kat PWTC
mulai hari ni 6 Sept - 8 Sept 2013
10 pagi - 9 malam

sebenarnya aku pun tak penah pegi
tapi orang yang penah pegi kata berbaloi pegi waktu promo ni

untuk lebih info sila klik
website MATTA Fair

# entri sepintas lalu sebab kengkawan sebelah ni sunyi
diorang kena jaga booth kat MattaFair katanya

selamat berhujung minggu

(*_*)


22 comments:

  1. Kakcik tak pernah pergi ke MATTA fair ni...

    katanya ada diskaun besar2an untuk pelancongan ya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAKCIK..
      kata org gitulah,tpt tu mmg sesuai bagi yang suka bercuti
      tiket kapal terbang, hotel dan pakej pelancongan di bawah satu bumbung
      konsepnya ;)

      Delete
  2. nak iklan carik cabin crew boleh?? hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. CV..
      iklan cabin crew ada kat
      THE STAR -esok dan Mingguan Malaysia lusa (ahad)

      Delete
  3. tula nak pegi, dulu mmg dapat murah sgt compare pegi direct ke hotel :) recommended!!

    ReplyDelete
  4. sama lah x pergi ke matta fair tp mmg ramai kawan yg ckp berbaloi kalau beli pakej dr matta fair.., x pernah pergi sbb w/pun suka berjalan asben malas nak bersesak ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. SWEETMAMA..
      bagi orang yang suka merancang perjalanan bagus gi MATTA Fair ni
      diorang boleh survey dan pilih mana tarik yg offer harga murah
      bagi saya yg jenis ada $$ baru fikir ni,payah sikit ;)

      Delete
  5. Nak pergi jugalah....mana tahu kot ada pakej menarik yg sesuai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AISY NASIHA..
      pegi jangan tak pegi,nnti share apa yang best kat sana ;)

      Delete
  6. Tak apa la. Accik mattafair kat rumah je lah...heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ACCIK..
      gi funfair jelah,seronok jugak tu tapi accik tak de budak kecik pulak ye

      Delete
  7. Irfa saya nak gi esok! nak carik tiket murah ke UK.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS SWEETIE...
      ha,bagus tu.
      boleh gi UK lepaskan rindu pada si abang ;)

      Delete
  8. ala.. ko tak payah nak ke matta fair.. tiket ko dapat lagi murah kot.. hehe..

    aku tak penah pegi matta fair.. takut terbeliak biji mata tapi telan air liur je sbb tak mampu.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. RAI..
      psttttttttt jangan citer kat orang

      ala ko ni
      bagi lah aku peluang promo sikit ;)

      Delete
  9. Hi..saya blogwalking kat sini...Jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com...TQ for your support.

    ReplyDelete
  10. irfa , angan2 dalam hati nak terbang bercuti setiap kali ada cuti heheheh

    ReplyDelete
  11. mmg berbaloi tapi kalo cuti hubby tak lepas time booking, maka melepas lah tiket2 yg ter-book itu... sbb dah terkena beberapa kali, maka kisahnya pejam mata lah namun terpaksa lah berhemah menabung & berjimat.. tapi kan, kalo time 2-3 minggu nak pi, masih ada seat yg murah kalo flight tak penuh.. kena rajin bersengkang mata & main2... tu yg kami buat... alhamdulillah.. ada kawan ajar..

    ReplyDelete
  12. owh kak lea tak pernah pun pergi matta.tak reti nak plan waktu yang sesuai sebenarnya.bila kak lea free,husband pulak busy huhu.kalau nak jalan ke mana2 je.bila husband kata jom siap..terus berangkat he3...


    p/s-->sis irfa,semalam kak lea dah pergi rumah mak datang kebun sekali,nak tengok cili.semua dah habis petik kawan ayah tolong jualkan.kena tunggulah pokok tu berbuah lagi..lambat tu he3..sori tau :)

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)