Monday, October 14, 2013

Salam Aidil Adha dan Selamat Menunaikan Ibadah Qurban

# aku dah start coti hari ni
now kat umah mil di Cheras
apdet blog ni pun tumpang lappy SIL
gigih semata-mata nak wish selamat beraya kt korang sumer



SALAM AIDIL ADHA untuk semua re-rakan

# i raya di Key El tahun ni tanpa kakak ler
harap kakak happy bersama atok, mok, mak n pak sedaranya 

harap semua happy tak kisahlah raya kat mana2 pun 
jauh dimata namun dekat dihati
kepada Ayahanda dan Bonda, maaf anakanda tak balik Raya Haji kali ni
Tahun depan Insya Allah kita raya sama2
opss, jangan lupa kirimkan daging salai ye
anakanda menanti dengan harapan

ucapan salam aidiladha dari anakanda yang jauh di kutubselatan

buat kengkawan semua, jumpa lepas raya ye

(^_^)






14 comments:

Acik Erna said...

Macam la mak baca tang nak daging salai tu he he

azieazah said...

Tak kisah la di mana pun, raya tetap dirai dengan cara tersendiri.

Selamat Hari Raya Aidil Adha, Irfa...!

Irfa said...

Kak Erna...
Mak mmg tk baca .. Pesanan tu kiasan utk adik2 yg balik kg.moga diorang sampaikan pd mak..haha

paridah said...

SALAM IDUL ADHA IRFA...CERIA SELALU BERCERITA...

t.a.t.a said...

lembu mengingatkan manusia jangan sampai terkorban. agak² nya depa tak perasan ke yang depa tu confirm² kena korban?

Rai Ourkizuna said...

hahaha.. baek punya pesan...

Lady Windsor said...

walaupun dah lepas, tapi masih ada kesempatan nak ucap selamat hari raya aidil adha kat Irfa..laa raya Cheras ke? Nape tak roger, akak ada je kat rumah..

Irfa said...

SIS AZIEAZAH..
betul tu, raya ni yg terlebih seronok adalah anak2
kita yg dewasa tumpang seronok je

Irfa said...

SIS PARIDAH..
salam aidiladha, tq sudi singgah membaca cerita saya ;)

Irfa said...

TATA..
korban jalan raya la yang banyak musim raya ni
sedih bila tgk/baca kemalangan ngeri :(

Irfa said...

RAI..
tau takpe.. tak dapat sup perut .. dpt daging salai pun ok

Irfa said...

SIS LW..
kat cheras je, tak kemana2 pun sbb en abe keje

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat Hari Raya...

diana said...

tak lupa daging salai tu..hehe