Monday, October 14, 2013

Salam Aidil Adha dan Selamat Menunaikan Ibadah Qurban

# aku dah start coti hari ni
now kat umah mil di Cheras
apdet blog ni pun tumpang lappy SIL
gigih semata-mata nak wish selamat beraya kt korang sumer



SALAM AIDIL ADHA untuk semua re-rakan

# i raya di Key El tahun ni tanpa kakak ler
harap kakak happy bersama atok, mok, mak n pak sedaranya 

harap semua happy tak kisahlah raya kat mana2 pun 
jauh dimata namun dekat dihati
kepada Ayahanda dan Bonda, maaf anakanda tak balik Raya Haji kali ni
Tahun depan Insya Allah kita raya sama2
opss, jangan lupa kirimkan daging salai ye
anakanda menanti dengan harapan

ucapan salam aidiladha dari anakanda yang jauh di kutubselatan

buat kengkawan semua, jumpa lepas raya ye

(^_^)






14 comments:

  1. Macam la mak baca tang nak daging salai tu he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Erna...
      Mak mmg tk baca .. Pesanan tu kiasan utk adik2 yg balik kg.moga diorang sampaikan pd mak..haha

      Delete
  2. Tak kisah la di mana pun, raya tetap dirai dengan cara tersendiri.

    Selamat Hari Raya Aidil Adha, Irfa...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS AZIEAZAH..
      betul tu, raya ni yg terlebih seronok adalah anak2
      kita yg dewasa tumpang seronok je

      Delete
  3. SALAM IDUL ADHA IRFA...CERIA SELALU BERCERITA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS PARIDAH..
      salam aidiladha, tq sudi singgah membaca cerita saya ;)

      Delete
  4. lembu mengingatkan manusia jangan sampai terkorban. agak² nya depa tak perasan ke yang depa tu confirm² kena korban?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TATA..
      korban jalan raya la yang banyak musim raya ni
      sedih bila tgk/baca kemalangan ngeri :(

      Delete
  5. Replies
    1. RAI..
      tau takpe.. tak dapat sup perut .. dpt daging salai pun ok

      Delete
  6. walaupun dah lepas, tapi masih ada kesempatan nak ucap selamat hari raya aidil adha kat Irfa..laa raya Cheras ke? Nape tak roger, akak ada je kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS LW..
      kat cheras je, tak kemana2 pun sbb en abe keje

      Delete
  7. tak lupa daging salai tu..hehe

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)