Friday, December 27, 2013

Laman Internet, Kongsi Maklumat Biar Berpada-pada


penah terbaca kat mana, dah lupa
sekali ko mendaftar kat laman internet
sampai bila2 pun ada history ko kat situ

contoh mudah:
 masa remaja galak upload gambar di laman internet
esok-esok, 30@40 tahun akan datang
cucu korang boleh tengok balik gambar nenek pada zaman gemilang nya
kalau gambar yang baik takpelah
kalau sebaliknya? sendiri fikir

jadi berpada2lah nak share kisah kehidupan dilaman maya ini
10@15 tahun lagi, cucu aku baca blog 'neni' nya kot
amboi, nak 'neni'
sekali cucu panggil opah, kah kah kah

selamat berhujung minggu
emm, apa program ye?


7 comments:

  1. keh3....x dapat bayangkan...nanti sekian2 hari bulan...cucu bacakan masa neneknya udah rabun!...
    msti siap kena perli2 kut...kalau yg berinformasi tu...msti cucunya kata..oh..ye ke...cmni ke....hehe..

    ReplyDelete
  2. Itu belum kira saham nya juga tu. Selagi gambar tu ada di internet, setiap kali ada yang click, setiap itu juga la saham bertambah.

    ReplyDelete
  3. Kita pernah terbaca kat facebook sebelum ni. tapi memang ada betulnya kalau nak share sesuatu biar berpadah-padah sebab bahaya sentiasa ada kan. apa pun terima kasih untuk perkongsian ini..

    ReplyDelete
  4. Memnag betul ... Gamba yg bule kita cari bule lah delete... Yg dah takjumpa.... Skang ni pun nk upload picca akk pikir byk kali....

    ReplyDelete
  5. Neni...cute jerr bunyinye...hmmm...perlu lebih ht ht lg rietta slpas nie...

    ReplyDelete
  6. nak letak pon kena berpada2 kan..

    ReplyDelete
  7. Kecualilah FB tu ditutup terus oleh Zach tu, ya dak?

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)