Friday, December 20, 2013

Tahniah Untuk Adik, Happy Besday Untuk Ayah

Semalam ...
result PMR di umumkan
TAHNIAH untuk adik2 yang dapat straight A
bagi yang kurang A .. jangan bersedih
jalan masih panjang, usaha lagi untuk masa akan datang
A berderet tidak menentu kita berjaya dalam hidup
yang penting berusaha untuk berjaya
# wah! ayat, kemaen macam pakar motivasi (ker nasi basi?) 

Aku ada sorang adik yang ambil PMR tahun ni
ni yang bongsu, dipanggil 'Isu' oleh anak2 buahnya
'BFF' kakak masa 2 tahun duk di kampung, hihi

Alhamdulillah, resultnya membanggakan kami wpun bukan straight A
TAHNIAH ye ISU, dapat jugak 6 ketul A
nanti kami korek tabung untuk beli hadiah spesel untuk Isu ye

Hari ni .. 
20 Disember 2013
Hari Lahir insan bernama AYAH 
the only ayah yang aku ada
tiada dua atau tiga 
dan tiada ganti di dunia ini


Happy Besday ke 59 Tahun buat AYAH
jasa dan pengorbanan yang tak mampu dibalas
hanya doa dari anakmu untuk seorang ayah
moga sihat sokmo, dipermudahkan dalam urussan harian
# banyak perkara yang aku nak buat untuk ayah dan ma
semoga diberi kesempatan oleh Allah swt



# seorang ayah dan ibu bukan mengharapkan $$ dari anak2
cukup dengan panggilan rindu dan sms bertanya khabar
tanda mereka masih di hati kita
sekian


13 comments:

  1. alah alah alah, cute jer ayah naik motor ngn mak dia... hepi besday to ayah happyirfa.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki serta di beri kesihatan yang baik selalu

    ReplyDelete
  2. 6 ketul! kita geng! hehehappy besday buat ayah sis. semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dan hdup dberkati. amin

    ReplyDelete
  3. happy birthday pakcik! semoga ayah ayah kita diberi kesihatan yang baik selalu.

    ReplyDelete
  4. Mudo laie abah hang eh.
    Selamat hari jadi ayah.

    ReplyDelete
  5. tahniah isu n happy birthday ayah irfa, moga sht walafiat, pnjg umur, murah rezeki n bhgia selalu...irfa tolong bg alamat irfa kat fb kak...pm saja namanya sama...tq irfa.

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yg berjaya dapat A dan yg tak dapat A pun tahniah utk anda.. perjalanan masih jauh teruskan usaha

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat Isu...yup...! Perjalanan masih panjang lagi...moga trus cemerlang....
    Buat Pakcik...selamat hari lahir...moga murah rezeki...diberi kesihatan yg baik...umur yg panjang....:-)

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat Isu dapat keputusan cemerlang dalam PMR dan selamat hari jadi buat ayah tersayang Ifra.

    ReplyDelete
  9. Uncle happy birth day. Lets buy uncle staffs from Marketlah

    ReplyDelete
  10. Selamat lahir hari bapa. Mari membeli hadiah bapa saudaranya daripada Malaysia eCommerce

    ReplyDelete
  11. Yeay, dah ok dah tenet opis.. kite dah folo sini... yess

    ReplyDelete
  12. irfa, setuju..selagi mereka ada..kan? buat le ape yg boleh menyeronokkan depa..sbb lps mereka takde..mmg tiada ganti..

    ReplyDelete
  13. Semoga Allah panjangkan usia ibu bapa kita.. Ayah terutamanya nampak senyum mesra je tu.. pasti gembira kalau anak2 dan cucu2 balik ke rumah... semoga diorang sihat selalu..

    Tahniah utk adik irfa juga..

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)