Monday, January 13, 2014

Line Problem dan Serikan Dapur Anda Dengan Pisau Seramik

Tajuk antara 2 benda tu takde kaitan, tapi ni namanya 'kill two birds with one stone' hihi.

Alkisah, Sabtu balik Cheras, sebab utama nak jumpa supplier, ambik stok Pisau Seramik. Kendian menziarah mil n fil. Cucu2 dah sebut rindu atok dan makwan, aku pun tak sabar nak dengar cite mil tentang trip ke Ho Chi Minh, Vietnam minggu sebelumnya.

Wow! sakan adik ipar memborong baju kurung cotton siap kat sana untuk stok baju keje. Maklum nak masuk tempat keje baru, hihi. Konfem setahun takyah beli baju dah. Tetiba rasa nak 'terbang' kesana jugak CV baca ni konfem makan hati, lalalala. Dia tengah cari orang mintak temankan, aku dah offer diri tapi dia pura2 tak dengar sebab taknak bayar tiket aku, huhu.

Balik je umah hari Ahad tu, dah rasa cam duk zaman pra-sejarah. Line telefon takde, line internet apatah lagi. Sib baik tv ada siaran. Kalau tidak, konfem aku ajak anak2 main batu seremban kat luar rumah, huhu. Ingatkan line Digi je yang takde, rupanya semua pun sama. So hilang sekejap aku dari lama sosial, aman dunia rasanya.

Jom cuci mata dengan set pisau seramik, ada beberapa set lagi kalau nak order, rega kasih sayang katanya, tq kepada yang sudi meng-order. Jangan memalu wsap je 016-6116459

# Okey, nak gi pos barang kejap, chow


set hijau yang paling laris
# hijau biji mata ku

si kakak suka set ni sebab ada macam2 kaler



13 comments:

  1. lepas ni rajin la anak dara masuk ke dapur tolong masak ya..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rai, boleh namakan ia set pisau magik. Anak dara automatik rajin masuk dapur. Hahaha.

      Delete
  2. cheqna ada satu..
    duk dalam gobok lagi hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. CHEQNA..
      la, nape simpan?
      sayang nak guna ye

      Delete
  3. Replies
    1. KAK NET..
      suka2 sambil tambah duit poket ;)

      Delete
  4. Ada kenal sorang kawan kat sini yg mmg jenis suka beli/kumpol segala jenis pisau.
    Mcm2 kaler.. mcm2 jenis..
    Alasan dia.. syok buat keja kalau pisau cantik/tajam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK SHAM..
      betul tu, bg setengah orang
      buat apa membazir beli pisau mahal2 setakat nak potong sayur je
      tp bagi yang minat, satu kepuasan bagi mereka tengok koleksi cantik di dapur
      hihi

      Delete
  5. pandai kakk pilih set yg colourful tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. TIFA..
      kaler ceria mmg mudah menarik perhatian ;)

      Delete
  6. Replies
    1. ASYIFA..
      tu ler, ada yang suka hitam
      ada yg suka kalerful
      tp hijau ni mmg terlaris lah

      Delete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)