Friday, February 14, 2014

Berminat? Boleh Datang Intebiu


selamat berhujung minggu

# ahad ada kenduri kat Kampung Subang
ada orang sudi bawak merasalah makan kenduri
kalau takde, duk dendiam kat rumah je 
# i is okey duk umah pun, barang pindah masih banyak belum unpack, huhu


13 comments:

  1. SALAM PAGI IRFA...YG TERASA DIRI COMEL CUTE CANTIK...ADA ILMU DI DADA TRYLAH POHON YER...MESTI YAKIN DIRI TU...

    ReplyDelete
  2. pindah rumah baru...? mesti sibuk mengemas sekarang ni.

    ReplyDelete
  3. woww.. tp body xde shape la.. mcm x layak je nk mohon.. hehe

    ReplyDelete
  4. alamak aih..best la jd stewardess..leh g jln2 jauh..mekap lawa..tp tu lah tak cukup tinggi lah :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Rai, kau pendek. Aku? Langsung lari dari bab. Harapkan sama jantina perempuan aje. Yang lain failed. Hahahaha.

      Delete
  6. My cousin pernah jadi stewardess. Tapi dia resign juga. Tak sanggup pakai kebaya kain belah, lepas tu berenang dalam pool sambil bertolak2 dengan steward.

    Anyway, saya pernah interview sorang candidate yang lawa yang gagal interview stewardess sebab ada parut kecik kat peha dia. Dia kata lah...hehehehehehe.

    P/S : Dah lama nya tak makan lauk kenduri....

    ReplyDelete
  7. aku tgh konfius ni apa kena mengena interview, kenduri dengan kemas rumah....hahahaha

    ReplyDelete
  8. Mmgminat tapi qualification 'out' eheheh...best aa..lama tak mkn nasi kenduri...rasa lain dari mkn nasi kat umah heee

    ReplyDelete
  9. mmg tgh cari kerja pun... tapi jadi stewardess??? jauh sekali utk layak... huhuhu

    ReplyDelete
  10. owhh orang sekampung, i is sangat terharu la uols sudi baca, dari awal pulak tu huhu timo kasih banyok la deh hehehe. lagi terharu kalu u sudi bawak Ai makae kenduri, sedak tu.

    ReplyDelete
  11. Adik saya pernah apply Irfa. Lama dulu lah... Interview dia ada beberapa 'step' kan... Interview last tu dia gagal. Adik sedara saya pun pernah gi interview gak, tapi tak dapat 'fly' dapat kerja2 di 'bawah' je sebab tinggi tak cukup...

    ReplyDelete

komen jangan tak komen
lagi panjang komen..lagiiiiiiiiiiiiiiii saya suka
tq ;)