Friday, February 14, 2014

Berminat? Boleh Datang Intebiu


selamat berhujung minggu

# ahad ada kenduri kat Kampung Subang
ada orang sudi bawak merasalah makan kenduri
kalau takde, duk dendiam kat rumah je 
# i is okey duk umah pun, barang pindah masih banyak belum unpack, huhu


13 comments:

paridah said...

SALAM PAGI IRFA...YG TERASA DIRI COMEL CUTE CANTIK...ADA ILMU DI DADA TRYLAH POHON YER...MESTI YAKIN DIRI TU...

Nieda ramly said...

pindah rumah baru...? mesti sibuk mengemas sekarang ni.

ain diyana said...

woww.. tp body xde shape la.. mcm x layak je nk mohon.. hehe

paish said...

alamak aih..best la jd stewardess..leh g jln2 jauh..mekap lawa..tp tu lah tak cukup tinggi lah :D

Rai Ourkizuna said...

ok. aku fail dah..pendek..hahahaha

Aziela said...

My cousin pernah jadi stewardess. Tapi dia resign juga. Tak sanggup pakai kebaya kain belah, lepas tu berenang dalam pool sambil bertolak2 dengan steward.

Anyway, saya pernah interview sorang candidate yang lawa yang gagal interview stewardess sebab ada parut kecik kat peha dia. Dia kata lah...hehehehehehe.

P/S : Dah lama nya tak makan lauk kenduri....

bangsawan nilai said...

aku tgh konfius ni apa kena mengena interview, kenduri dengan kemas rumah....hahahaha

Jari Manis said...

Mmgminat tapi qualification 'out' eheheh...best aa..lama tak mkn nasi kenduri...rasa lain dari mkn nasi kat umah heee

t.a.t.a said...

Rai, kau pendek. Aku? Langsung lari dari bab. Harapkan sama jantina perempuan aje. Yang lain failed. Hahahaha.

Rumah Kuning said...

bila masa pindah memindah ni?

hajar said...

mmg tgh cari kerja pun... tapi jadi stewardess??? jauh sekali utk layak... huhuhu

Nastyna said...

owhh orang sekampung, i is sangat terharu la uols sudi baca, dari awal pulak tu huhu timo kasih banyok la deh hehehe. lagi terharu kalu u sudi bawak Ai makae kenduri, sedak tu.

Sweetie said...

Adik saya pernah apply Irfa. Lama dulu lah... Interview dia ada beberapa 'step' kan... Interview last tu dia gagal. Adik sedara saya pun pernah gi interview gak, tapi tak dapat 'fly' dapat kerja2 di 'bawah' je sebab tinggi tak cukup...