Friday, April 25, 2014

Jom Melawat KLIA2


sesapa yang baca blog ni dah melawat KLIA2?
tanya orang konon, diri sendiri lom jejak kaki lagi
tapi setiap hari balik keje lalu depan KLIA2
dari tanah rata merah, sampai dah tumbuh bangunan
dari takde apa2 sekarang dah apa2, hihi

Isnin lepas ada kengkawan naik erl percuma melawat KLIA
sorang pun tak pelawa aku, huhu
tak kisah pun, aku kalau nak pegi, sensorang pun redah je
*lap air mata*



jumpa banner ni kat blog Ummi Iman
so, sesapa yang free tak tahu nak kemana cuti hujung minggu
jom bawak anak2 jalan2 ke KLIA2

aku?
aku suka melepak kat umah sambil monitor anak buat sepah
boleh gak ulangan drama Korea 
nak bersesak tempat ramai orang bukan aku lah orangnya

okey, selamat berhujung minggu ye kengkawan

daaa

(^_^)



10 comments:

Mimi Azirah said...

Klia pernha pergi klia2 xprnh lg..hehehe

Jari Manis said...

Dgr khabar lcct nanti tukar ke klia2 eh

sitiezahim said...

Aritu ada baca air Asia tamo pindah situ huhu

paridah said...

klia pernah juga sampai lama dulu...tapi nk bersesak dgn org ramai time ada acara gitu xkan dibuat kot...

t.a.t.a said...

Sama la dengan saya kak. Tak suka sangat pergi tempat sesak-sesak ni.

Mie said...

Tak sesak mana pun Irfa... sebab kawasannya luas....

azlinda ahmad Ahmad said...

akak pi ramai giler orang hu hu...tak sanggup tunggu lama.....:-(

Ati Masrif said...

oh...rupanya hanya di buka 1 hari aje yek...

nasib kak ati sempat pergi...hehhe

Nastyna said...

samo la den, takkan nyer I nak melawat sesuatu kawasan melainkan sebab terpaksa hehe.

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.